MHP Pazar İlçe Başkanı Erdoğan Pınar Hükümete Yükendi

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Pazar’da Cay fabrikalarını ziyaret etti.

MHP Pazar İlçe Başkanı Erdoğan Pınar Hükümete Yükendi
15 Ekim 2015 - 19:23

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Pazar’da Cay fabrikalarını ziyaret etti. MHP Pazar İlçe Başkanı Erdoğan Pınar, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, “Terörün geldiği boyut içimizi kan ağlatıyor. Paramız son 4 ayda yüzde 25 değer kaybetti. Yani o oranda fakirleştik. Yaz sezonu olmasına rağmen işsizlik daha da arttı. Suriyeli sığınmacıların ülkemizde yarattığı sosyal travmaları artik yanı başımızda görüyoruz. Esnafımız siftah yapamıyor.” dedi.

GÜBREDE KDV İNDİRİMİ

Bu sıkıntıları bölge milletvekilleri ile de paylaştığına değinen İlçe Başkanı Pınar, “Bütün bu fotoğrafları yan yana koyduğumuzda günümüzdeki vaziyetin vahametini gözler önüne sermektedir. Türk tarımı yerle bir olmuşken ithal kurbanlıklar, ithal etler hayvancılığımızın geldiği seviyeyi gözler önüne sererken, tarımsal girdiler 9-10 kat artmışken, sanki 13 yıl Türkiye’yi yönetenler bunlar değil de başkaları yönetmiş edasıyla şimdi gübrede KDV indirimine gidileceği müjdesini vermişlerdir. KDV devletin aldığı vergi ve devletin ana gelir kaynağıdır. Eğer gücünüz yetiyorsa devletin aldığı vergiye dokunmadan fiyatlarda indirim yaptırın.” diye konuştu. 

5 BİN İSTİHDAM

İŞKUR tarafından alınacak 5 bin işçiye de değinen Pınar, “İşçi çalışan ve üreten kişidir. Üretemeyen sistem olası istihdam alanlarının da kapanmasına sebep olur. Bu nedenle yıllarca durup seçim öncesi plansız programsız üretime dönük olmayan uygulamalar geçmişte yaşadığımız olumsuz uygulamalardır. Yine de işsiz kardeşlerimizin geçici de ola iş bulmaları bizi de sevindirmiştir.”ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum