CHP Milletvekili Adayı Köymen Pazar'da moral buldu

CHP Rize Milletvekili Adayı Kemal Köymen, Pazar ilçesinde, eski belediye başkanı Hikmet Hatırnaz ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.

CHP Milletvekili Adayı Köymen Pazar'da moral buldu
21 Ekim 2015 - 18:22 - Güncelleme: 22 Ekim 2015 - 19:03

Seçim çalışmalarını Pazar’da sürdüren CHP, Pazar Belediyesi eski başkanlarından Hikmet Hatırnaz’ın da katıldığı heyetle esnaf ziyaretlerinde bulundu.

chp1-004.jpg

1 Kasım’da CHP’nin Rize’den meclise mutlaka vekil göndererek temsil edilmesi gerektiğini söyleyen Köymen, “Pazar esnafımızla yaptığımız görüşmelerde de bunun sinyalini aldık. Çalışmalarımız devam ettiriyoruz. İnanıyoruz ki bu dönem Rize tavrını ortaya koyacak.” diye konuştu.

chp2-003.jpg

Köymen’le birlikte esnaf ziyaretlerine katılan Pazar Belediyesi eski başkanlarından Hikmet Hatırnaz da yaptığı açıklamada, “1 Kasım’da yine Seçimler var.  Bizler yönetime katılmak, 1 dönem için yönetim kadrolarına yetki vermek için sandıklara giderek oylarımızı kullanacağız. Bu demokrasimiz için gerekli ve zorunludur. İnsanoğlu, varoluşundan bugüne hep demokrasi mücadelesini vermiştir. Demokrasi, özünde kendini temsil ve yönetimlere kendini hissettirmektir. Demokrasi, kendisi ve karşısındakilere saygıdır. Demokrasi ne azılığın çoğunluğa, ne de azınlığın çoğunluğa tahakkümü rejimi değildir. Demokrasi bir tahammül rejimidir, yönetimi paylaşmaktır. Bizler ne oranda bu anlayışları yaşama geçirebilirsek o oranda özgür ve üretken bir ülkeyi inşa etmiş oluruz. Üreten ve ürettiğini en adil şekilde paylaşan bir Türkiye için özgür irademizle gidip oyumuzu kullanmamız gerekir.” dedi.

chp3-003.jpg

chp4-001.jpg

chp5-001.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum