CHP Adayı Keçeli Kemer Köyünde

Kemer Köyünde vatandaşlar AKP’nin ayrımcı politikalarının sonucu olarak toplumun gerildiğini, bu gerginliğin ortadan kaldırılması için CHP iktidarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

CHP Adayı Keçeli Kemer Köyünde
27 Ekim 2015 - 13:30 - Güncelleme: 27 Ekim 2015 - 14:54

Çayeli’yi köy köy, mahalle mahalle karış karış dolaşan ve halkın sorunlarını, dertlerini, sıkıntılarını dinleyen CHP Rize Milletvekili Adayı Av. Çetin Keçeli, Kemer Köyünde vatandaşlarla biraraya geldi.

Kemer Köyü halkı, ülkenin felaketin eşiğine gelmesinden endişe duyduklarını ifade ederken, Keçeli, 1 Kasım’da vatandaşların mutlaka sandığa gitmelerini ve oy kullanmalarını istedi.

Keçeli, 7 Haziran’da milletin siyasi partilere verdiği ‘uzlaşın, koalisyon kurun’ mesajını sadece CHP’nin doğru okuduğunu, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere AKP Genel Başkanı Davutoğlu’nun bu mesajın gereğini yerine getirmediklerini, milli iradeye saygı göstermeyerek ülkeyi tekrar seçime götürdüklerini söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Türkiye’yi düşünerek koalisyon kurulması için fedakarlık yaptığını ama AKP’nin Türkiye’yi değil sadece kendi iktidarının devamını önemsediğinin ortaya çıktığını ifade ederek, halkın kararını beğenmeyerek temyize gönderenlere 1 Kasım’da halkın, milli iradeye saygı duymayanlara en etkili cevabı vereceğine inandığını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum