Başkan Kasap Fransa'da

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresine katılmak üzere Fransa'nın Strazburg şehrine giden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap burada çeşitli programlara katılıyor.

Başkan Kasap Fransa'da
21 Ekim 2015 - 13:29 - Güncelleme: 22 Ekim 2015 - 19:06

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap 19-22 Ekim 2015 tarihleri arasında Fransanın Strazburg şehrinde yapılacak olan Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresine katılmak üzere Fransa'ya gitmişti.

fransa6.jpg

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresinin İki Meclisinden biri olan "Yönetimler Meclisi" asıl üyesi olan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, burada çeşitli programlara katılıyor.

fransa5-001.jpg

Fransa seyahati çerçevesinde ilk olarak Türkiye delegasyonu ile Avrupa konseyi binasına gidilerek kongre üyeliği kayıt işlemleri yaptıran Başkan Kasap daha sonra kongrenin yeni üyelerine kongre hakkında ve kongre komiteleri hakkında bilgilerin verildiği seminere katıldı.

fransa4-001.jpg

Gün içerisinde Başkan Kasap, siyasi grupların katılımı ile gerçekleşen  grup toplantısına katıldı. Grup toplantısında 29. Oturum gündeminde grubun ortak hareket edeceği hususlar üzerinde kararlar alındı. Ayrıca toplantıda grup yönetiminde yer alan üyeler tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alındı.

fransa3-001.jpg

Kongre binasında Türkiye büyükelçisi ve Türkiye delegasyonu üyeleri ile birlikte kongrenin 29. Oturumu hakkında genel bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Başkan Kasap daha sonra Türkiye büyükelçiliği ev sahipliğinde Türkiye delegasyonu ile akşam yemeğine katıldı.

fransa2-001.jpg

fransa1-001.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum