11. Katta Wolswagen

Rize Yavuz Plaza üzerinde 11 katta bulunan Safir Cafe yaz aylarında yetersiz kalan mutfağın bar kısmına minibüs ekledi.

11. Katta Wolswagen
15 Temmuz 2015 - 17:11 - Güncelleme: 24 Temmuz 2015 - 14:13

Rize Yavuz Plaza üzerinde 11 katta bulunan Safir Cafe yaz aylarında yetersiz kalan mutfağın bar kısmına minibüs ekledi.

 

Rize Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Yavuz Plaza isimli bina üzerinde minibüs görenler hayrete düşüyor.

   Rize Merkez Piriçelebi Mahallesi Menderes Bulvarı üzeri Emniyet il müdürlüğü yanında bulunan 11 katlı iş merkezinin en üst katında minibüs görenler şaşiriyor. İş merkezinin üzerinde köşeye oturtulan  1969 model T.2 Wolswagen minibüsün çatıya nasıl çıktığı merak konusu oldu. İş yeri sahıbı Özay Topuk “un minibüs hikayesi ise ilginç.

      BAR YAPTIM

Özay Topuk yaz aylarında mutfağın yetersiz kaldığını ve bar kısmının büyütülmesi gerektiğini söyleyerek” Balkanda yeni bir bar yapmayı uygun görmedik, şekil olarak balkonu bozacaktı. Bizde burada böyle bir düşünce ile yola çıktık ve eski model bir wolswagen T.2 alarak onarımını yaptırdık, 11 kata çıkışına kadar bize maliyeti 15 bin TL yi buldu.  Müşterilerimiz önce şaşiriyorlar. İlk kez görenler aracı ve içini inceliyor. Biz aracın orta kasmını kesip alarak bar şekline soktuk. Aracın diğer hiçbir özelliğinden taviz vermedik. Yaz aylarında müşterilerimiz artmakta ve Wolswagen sayesinde müşteri sayesinde artış oldu.

    Önünü asfalt yapacağız

Aracın ön kısmını asfalt yapacaklarını ve trafik işaretleri koyacaklarını belirten Özay Topuk” Biz burada alkollü içkiler satmıyoruz.. . Ve aracın yanına asfalt doküp ön kısımlarında yine cafeye uygun trafik işaretleri koyarak aracın karayolunda olduğunu hissettireceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum