Vekil Osman Aşkın Bak Ardeşen'de İncelemelerde Bulundu

Ardeşen Belediyesinde bir ziyarette bulunan Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak burada Başkan Avni Kahya’dan İlçe ve Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vekil Osman Aşkın Bak Ardeşen'de İncelemelerde Bulundu
01 Haziran 2020 - 11:43 - Güncelleme: 02 Haziran 2020 - 13:00

Ardeşen Belediyesinde bir ziyarette bulunan Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak burada Başkan Avni Kahya’dan İlçe ve Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Bögede bulunan Vekil Bak ayrıca özel sektör fabrika sahipleri ile de bir dizi toplantı yaptı.

 
NNATO Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve Dışişleri Komisyonu Üyesi olarak ta önemli bir görev yürüten Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak yoğun çalışma programı içerisinde Rize ve İlçelerine olan programlarını da aksatmadan sürdürürken hafta sonu olması hasebi ile de olsa mesai kavramı gözetmeksizin temaslarda ve ziyaretlerde bulunduğu gözlendi.

Öte yandan 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü; AK Parti Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı ve Dr. Osman Aşkın Bak’ın özel sektör yaş çay fabrika yetkilileriyle toplantı düzenlediği, üreticilerin mağduriyetine neden olan düşük fiyatlardan yapılan çay alımlarından rahatsız olduğunu dile getirerek sektör temsilcilerine sert çıktığı ve fiyatların makul seviyeye çıkarılmasını istediği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine özel sektör temsilcilerinin 3 liranın altına düşmeyeceklerine dair Milletvekillerine söz verdikleri öğrenildi.


Rize Milletvekillerinden Muhammed Avcı’nın çay tarlasında ve çay alım yerlerindeki ziyaretleri ve ardından 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü Ardeşen’i ziyaret eden Osman Aşkın Bak’ın temasları; Son günlerde özellikle sosyal medya paylaşım ağları üzerinden yaş çay bağlantılı Rize Milletvekilleri nerde Rize’yi unuttu göndermelerine yanıt niteliği taşıyan ziyaret olarak kayıtlara geçti.
 
Ziyaretle ilgili Belediyeden yapılan açıklamada şunlara yer verildi; “Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın BAK, Tunca Belediye Başkanımız Ahmet Naci AYTEMİZ, AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa TERZİ, İl Genel Meclis Üyelerimiz İbrahim ÖNDER, Cumali HAKYEMEZ, Belediye Başkan Yardımcımız Kenan HATİPOĞLU, Belediye Meclis Üyemiz Zafer SUAL, Parke ve Micir Tesis Müdürümüz Erdal KAPTAN ile birlikte yapımı tamamlanan karbon fiber seralarımız, hayvan bakım evi, güneş enerji panellerinin kurulacağı proje alanı, dolana deresi geçiş köprü ve yol güzergahındaki inşaat alanında incelemelerde bulunduk.
Saha çalışmalarımızın ardından İlçe Başkanlık binamızda sayın vekilimize yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunduk.” Paylaşımı yapıldı.
 








 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • RECEP CANCA
    3 yıl önce
    çay paralarnın promosyonu ile ilgili bir haber yap kafamı kıracam 2014-2020 çay paralarınnın banka promasyonu nerde kadeşim