Türkiye'yi tehdit eden IŞİD'çilerden biri Artvinli çıktı

IŞİD'in önceki gün yayınladığı ve 10 gün önce çekilen videoda Türkçe konuşarak tehdit savunan İŞID'çilerden "Ebu Cerrah" Artvinli çıktı.

Türkiye'yi tehdit eden IŞİD'çilerden biri Artvinli çıktı
21 Ağustos 2015 - 00:06 - Güncelleme: 22 Ağustos 2015 - 16:34

Türkçe tehdit eden IŞİD'liler Bursa, Artvin ve Hatay'dan çıktı... İşte kimlikleri

"Hain tağut Erdoğan Türkiye'yi ırkçı PKK'lılara ve haçlılara sattı" ifadesinin yer aldığı videoda Türkçe konuşan Abu Ammar kod adlı 'IŞİD emiri' Bursalı esnaf çıktı. 

Vatan gazetesinde yer alan habere göre 10 gün önce Rakka’da bir grup Türk IŞİD’linin çektiği videoda konuşan Ammar, 45 yaşında, 3 çocuğu ve eşiyle Rakka'da yaşıyor. Solunda oturan "Ebu Cerrah" Artvinli, sağındaki "Ebu Abdullah" ise Hataylı.
 
‘2 BİN TÜRK IŞİD’Lİ VAR’

Türk IŞİD’li "Ebu Yusuf", çektikleri videoyu şöyle anlattı: "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’ye ve PKK’ya desteğini anlatmak ayrıca Türk halkına bir mesaj yollamak için bu videoyu hazırladık. IŞİD lideri Bağdadi’den bu konuda emir almadık. Bizim kendi tasarrufumuz. Daha büyük bir video hazırlanıyor. Yakında o da çıkar inşallah. Videoyu hazırlayan ekibin adı, Hayat Medya Türkçe Masası. Rakka’da Türk bölükleri var. Biz zaten Türkiye ile ilgili politikaları sürekli görüşüyoruz. Ona göre politikamızı belirliyoruz. Bağdadi bu tür işlere karışmaz. Suriye’de 2 bine yakın ailesiyle beraber gelen Türk yaşıyor. Ayrıca Türklerin oluşturduğu askeri bölükler de var."

İlk kez Türkçe

Bugüne kadar yüzlerce ses ve video kaydı yayınlayan terör örgütü IŞİD ilk kez Türkiye'yi doğrudan hedef alan Türkçe bir video kaydı yayınladı. IŞİD'in en büyük karargahı olarak gösterilen Suriye'nin Rakka şehrinde çekildiği tahmin edilen görüntülerde 4 kişi yan yana oturuyor. Bir kişi kamera açısına ise neredeyse girmiyor.

İşte IŞİD teröristünün Türkçe açıklamalarının bazı satır başları:

Bazılarımız sözüne ihanet etti. Hatta bazılarımız kabirlere taptılar, ve Allah'ın kanunlarının dışında kanunlar çıkarttılar. Daha sonra laik Kemal Atatürk geldi. Ve Türk halkına dinlerini inkar etmelerini ve laikliği dayattı. Daha sonra hain Erdoğan gelerek Allah'ın şeriatıyla hükmetmedi. Amerika'yı, Yahudiler'i, Haçlıları, Ateist PKK'lıları Atatürk'ün laik dostları olan Özgür Suriye Ordusu'nu ve Suud'un mürted ajanlarını dost edindi.

Hain tağut Erdoğan Türkiye'yi ırkçı PKK'lılara ve haçlılara sattı.Türkiye topraklarını PKK ve ÖSO'ya açarak Şam topraklarındaki müslümanların katledilmesine neden oldu. Şam'daki müslümanları öldürmek ve ateist PKK'lılara yardım için Türkiye'nin üslerini haçlılara ve uçaklarına açtı.

Sizi haçlı Amerika'ya köle yapıp bütün değerlerinizi sattı.

 

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum