Sinop Durağan'da son durum

Sinop Durağan'da son durum

Sinop Durağan'da son durum
12 Eylül 2016 - 11:01 - Güncelleme: 12 Eylül 2016 - 15:22

Sinop'un Durağan ilçesinden ilk fotoğraflarSinop'un Durağan ilçesinden ilk fotoğraflarSinop'un Durağan ilçesinden ilk fotoğraflarSinop'un Durağan ilçesinden ilk fotoğraflar

Sinop’un Durağan ilçesi’nde iki grup arasında çıkan tartışma büyüyünce taşlı sopalı kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine birçok işyerinin ve araçların camları kırıldı. Çok sayıda kişi yaralandı. Olaya güvenlik güçleri müdahale ederken, sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Kaymakamlık'tan sabah saatlerinde yapılan açıklamada, yasağın kaldırıldığı belirtildi. Olayla ilgili bazı muhtarlar görevden alındı.

Sinop'un Durağan İlçesi’nde dün akşam çok gergin dakikalar yaşandı.  İki grup arasında çıkan kavga bir anda büyüdü. Savaş alanına dönen ilçede birçok ev ve iş yeri hasar görürken, onlarca otomobilin camları kırıldı. Çıkan çatışmaları engellemekte emniyet güçleri yetersiz kalınca Samsun ve Kastamonu’dan takviye ekip istendi. İlçeye gelen polis ve jandarma ekipleri kent merkezinde geniş güvenlik önlemi aldı. Kaymakamlık tarafından kriz merkezi oluşturulurken, ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı sabah saatlerinde kaldırıldı. Silah, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 15 kişi yaralandı.

:ç.ö

YORUMLAR

  • 0 Yorum