Rizespor - Fenerbahçe Muhtemel 11'ler

Spor Toto Süper Ligde bugün Rize’de oynanacak olan Rizespor – Fenerbahçe karşılaşmasında her iki takımın muhtemel onbirleri şöyle:

Rizespor - Fenerbahçe Muhtemel 11'ler
23 Ağustos 2015 - 15:04 - Güncelleme: 24 Ağustos 2015 - 09:07

Rizespor ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Rize’de bu akşam karşılaşacak. İki takım da karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp 2’de 2 yapmanın peşinde. 21.45'te başlayacak karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek

Rizespor, Spor Toto Süper Lig'de tam 6 maçtan beri bugünkü rakibi Fenerbahçe'yi yenemiyor. Rakibi karşısında son galibiyetini 2006-07 sezonunda Rize'de 2-1'lik skorla elde eden Karadeniz ekibi, daha sonra ligde yaptığı 6 karşılaşmadan 4'ünü kaybetti. 2'sinde ise berabere kalırken, taraftarlarına galibiyet mutluluğunu bir türlü yaşatamadı.

Yeşil Mavililer, 6 maçlık galibiyet özlemine son vererek güçlü rakibini devirmenin hesabını yaparken, Sarı Kanaryalar da Karadeniz’den 3 puanla ayrılmanın peşinde.

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın Gençlerbirliği maçında penlatı krizine neden olan ve özür dileyip 100 Bin TL. para cezası ile cezalandırılan Kweuke’ye ilk 11’de forma şansı vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe ise Rize'ye 5 eksikle geldi. Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın 19 kişilik kadrosunda yeni transferler Volkan Şen ve Ozan Tufan da bulunurken, kart cezalısı Caner Erkin ve sakatlığı devam eden Gökhan Gönül yer almadı. Kafilede ayrıca Abdoulaye Ba, Mehmet Topuz ve Uygar Mert Zeybek de yer almadı.

İŞTE MUHTEMEL ONBİRLER

RİZESPOR: İtandje, Orhan, Viera, Oboabona, Eren, Robin Yalçın, Koray, Sercan Kaya, Deniz Kadah, Ahmet İlhan, Kweuke

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Nani, Josef De Souza, Meireles Diego, Van Persie, Fernandao.

YORUMLAR

  • 0 Yorum