Rize'de Elektrik Arızaları Hızla Onarılıyor

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize Müdürlüğü, Güneysu ilçesinde muhtelif noktalarda iletken kopmaları ve direk devrilmeleri ile enerji nakil hatlarında meydana gelen hasarları hızla onarıyor.

Rize'de Elektrik Arızaları Hızla Onarılıyor
25 Ağustos 2015 - 14:38 - Güncelleme: 25 Ağustos 2015 - 21:04

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 23-24 Ağustos tarihleri arasında Rize genelinde etkili olan aşırı yağış ve sel tahribatı sonucunda Güneysu İlçesi kırsalı elektrik şebekesi üzerindeki enerji nakil hatlarında direk devrilmeleri, tel kopmaları, trafo arızaları ile bölge üzerinde bulunan HES’lerin şebekelerimize bağlantı noktalarında maddi hasarlara bağlı enerji kesintileri meydana gelmiştir.

00-016.jpg

Dere yatakları üzerinde bulunan yollarda su taşmalarına bağlı ulaşım engeli bulunması nedeniyle Karayolları ve Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından yoğun bir çalışma yürütülmektedir. Bölgede oluşan elektrik arızalarına anında müdahale edilmesi için Rize İl Müdürlüğümüz tarafından 30 kişilik teknik ekiple kriz masası oluşturularak, Karayolları ve Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından ulaşım sağlanan bölgelerde hasar tespiti yapılarak arızalara anında müdahale edilmektedir.

3-013.jpg

Şirketin tüm imkânları seferber edilerek çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmekte olup gün içerisinde tüm bölgemize enerji verilmesi planlanmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum