Rize Tophane Mahallesine Kadın Kültür Merkezi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Tophane mahallesinde yapılacak Kadın Kültür Merkezi yerini inceledi. Başkan Kasap’a Mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali ve Mahalleli hanımlar eşlik etti.

Rize Tophane Mahallesine Kadın Kültür Merkezi
06 Kasım 2015 - 13:03

Tophane Mahallesin de  ikamet eden sosyal ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan kadınlarımızın gelişimlerini sağlamak amacı ile  Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Etüt Merkezinin ardından mahallede bulunan bir binanın giriş katı için belirlenmiş  Kadın Kültür Merkezi yapılacak yerde incelemelerde bulundu. İncelemelerde Başkan Kasap ‘a Teknik işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen ve Fen İşleri müdürü eşlik etti.

dd-001.jpg

Proje kapsamında bayanlara çeşitli konularda eğitim ve seminerlerin verileceğini söyleyen Belediye Başkanı Kasap, “ Kadın Kültür Merkezlerimiz aracılığı ile bölge halkının, özellikle kadınların kamu kurumları ile yaşamış oldukları sorunların çözümü konusunda rehberlik ve danışmanlık da yapılacaktır” dedi.

0-003.jpg

Başkan Kasap, daha sonra Muhtar Koçali’den mahalle hakkında son gelişmelerin istişaresini yaparak, Etüt Merkezi ne geçti. Merkezden hizmet alan öğrenci sayısı ve işleyiş hakkında bilgiler aldı.

22-016.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum