Rize Milletvekili Muhammed Avcı Ardeşen'de Muhtarları Dinledi

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize Ardeşende Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek sıkıntıları dinledi.

Rize Milletvekili Muhammed Avcı Ardeşen'de Muhtarları Dinledi
16 Eylül 2019 - 13:26

Rize Ardeşen'de AK Parti İlçe Danışma toplantısına katılan Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Muhtarlarla bir araya gelerek sıkıntıları dinledi. Ardeşen Belediyesi Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Rize İl Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Rize İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı,  Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, AK Parti Ardeşen ilçe Başkanı Mustafa Terzi, DSİ 224. Rize Şube Müdürü Sinan Yıldız, CORUH EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, İl Meclis Üyeleri İbrahim Önder, Cumali Hakyemez, Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Maksut Çırakoğlu, Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Murtaza Özyanık, Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katıldı.


Yapılan toplantı sonrası Vekil Avci ve beraberindeki heyet Ardeşen Ziraat odası ve STK'lara bir ziyarette bulunduktan sonra, Belediye çalışmalarını görme adına alanda gezi ve incelemelerde bulundu.
 
Başkan Kahya yapılan toplantıyla ilgili şunları kaydetti; "Teşkilatlardan Sorumlu Genel başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet AVCI, Rize İl Meclis Başkanımız İbrahim TÜRÜT, Rize İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Ümit Hüseyin SARI,  Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci AYTEMİZ, AK Parti Ardeşen ilçe Başkanımız Mustafa TERZİ, DSİ 224. Rize Şube Müdürümüz Sinan YILDIZ, CORUH EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir KADIOĞLU, İl Meclis Üyelerimiz İbrahim ÖNDER, Cumali HAKYEMEZ, Köy Muhtarlar Dernek Başkanımız Maksut ÇIRAKOĞLU, Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanımız Murtaza ÖZYANIK ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte, İlçemiz Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla koordinasyon toplantısında bir araya geldik. Ortak sevdamız Ardeşen için fikir alış verişinde bulunduğumuz ve oldukça verimli geçen toplantımız İlçemize ve Bölgemize hayırlı olsun. Toplantı sonrası Sn. Vekilimiz ve beraberindeki heyetle birlikte, İlçe Ziraat Odamız ve STK'ları ziyaret ettikten sonra Belediye çalışmalarımızın bir kısmını yerinde inceledik." Diye konuştu.

















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum