Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden Sürücülere Önemli Uyarı

Rize'de Sürücülere Önemli Uyarı... Geçici Olarak Trafiğe Kapatılacak Yollar Belli Oldu

Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nden Sürücülere Önemli Uyarı
27 Nisan 2015 - 19:58 - Güncelleme: 28 Nisan 2015 - 21:03

 

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, yarın (Salı Günü) Başbakan Davutoğlu’nun Rize mitingi dolayısıyla bazı yol ve caddelerin geçici olarak trafiğe kapatılacağını açıkladı, yola çıkacak vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yarın Rize’de katılacağı Ak Parti mitingi dolayısıyla Salı günü (Yarın)  bazı cadde ve sokaklar saat:13.30’dan itibaren trafiğe kapatılacak.

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun  yarın (Salı günü) Rize’ye gelecek olması dolayısıyla saat:13.30’dan sonra Cumhuriyet Meydanına çıkan ve Cumhuriyet Meydanıyla bağlantılı tüm yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı.

 

Rize İl Emniyet Müdürlüğü, yarın (Salı günü) 17.30’da Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan ve Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun  da katılacağı Ak Parti Mitingi dolayısıyla yola çıkacak vatandaşların mağdur olmaması ve mitinglere katılacak kalabalıkların sebep olacağı tıkanıklıktan etkilenmemesi için alternatif yol güzergahları belirledi.

 

SAAT: 13.30’DAN İTİBAREN CUMHURİYET MEYDANI BAĞLANTILI TÜM YOLLAR TRAFİĞE GEÇİCİ OLARAK KAPATILACAK

 

Saat: 13.30’dan itibaren Cumhuriyet Meydanına çıkan tüm cadde ve yolların trafiğe kapatılacağı Rize’de, Yapı Kredi Bankası kavşağından itibaren Cumhuriyet Meydanı güzergahındaki Cumhuriyet Caddesi ile Alikoğlu Caddesi de trafiğe kapatılacak.

 

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ayrıca,  Ziraat yokuşundan Cumhuriyet Meydanına inen yol ile Harem Sokak ve Armutlu Sokağında belirtilen saatten itibaren trafik akışının Kanburoğlu Sokağa yönlendirileceği ve Beyaz Köşk önünden Atatürk Caddesi üzerinden seyirlerine devam edeceği; İl Emniyet Müdürlüğü'nün belirlediği alternatif yol güzergahlarında bir başka değişikliğin ise Mevlana Ekmek Fırını ile Kale Market’in kesiştiği Atatürk Caddesi’ndeki trafik akışının ise bu bölgeden Kurtuluş İlköğretim Okulu tarafına doğru aktarılacağı kaydedildi.

 

İLÇELERDEN MİTİNGE GELECEK KONVOY VE ARAÇLAR DİKKAT!

 

Miting dolayısıyla ilçelerden  gelecek tüm konvoy ve araçların İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisleri ve Ripark görevlilerince Rize Dolgu sahası ile Balıkhane, İtfaiye, Kültür Park otoparkı, Mesut Yılmaz Sahil Parkı ve sahil şeridine yönlendirileceği bildirilen açıklamada, sürücülerimizin görevlilere yardımcı olmaları ve kendilerine gösterilen bölgelere araçlarını park etmeleri istenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum