Rize'de Trafik Polislerine "Halkla İlişkiler ve İletişim" Eğitimi

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nde trafiğin denetimi ile ilgili birimlerde görev yapan personele 26-30 Ekim tarihleri arasında “Trafik Denetimlerinde Halkla İlişkiler ve İletişim” eğitimi verildi.

Rize'de Trafik Polislerine "Halkla İlişkiler ve İletişim" Eğitimi
05 Kasım 2020 - 11:26

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce denetim faaliyetlerinin kalitesinin ve başarı seviyesinin artırılması çalışmaları kapsamında trafiğin denetimi ile ilgili birimlerde görev yapan 91 personele 26-30 Ekim tarihleri arasında “Trafik Denetimlerinde Halkla İlişkiler ve İletişim” eğitimi verildi.

Trafik denetimlerinde polis-halk ilişkilerini en üst seviyede tutmak, vatandaşla iyi ve doğru diyalog kurarak görev sırasında vatandaşında desteğini kazanabilmek amacıyla Trafik Eğiticilerinden Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili Emniyet Amiri Zeki Özkan ve Trafik Eğitimcisi Polis Memuru Barış Çağlar tarafından hizmet içi eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

“Trafik Denetimlerinde Halkla İlişkiler ve İletişim” eğitimi, İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda 4’er saat olarak düzenlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum