Rize'de Kaçak Mazot Operasyonu

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün mazot operasyonunda 220 litre kaçak mazot ele geçirldi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Rize'de Kaçak Mazot Operasyonu
02 Şubat 2017 - 10:32 - Güncelleme: 02 Şubat 2017 - 18:20

Alınan bilgiye göre, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler önceki gün İslampaşa Mahallesi tır parkında 53 plakalı bir aracın kasa kısmında yaklaşık 60 litre kapasiteli 4 bidon içerisinde kaçak mazot olduğu değerlendirilen ve hortumların bağlı bulunduğu bir mekanizma olduğunu fark etti. Yapılan inceleme sonucunda aracın yanında bulunan H.G. ve R.K. isimli şahıslardan R.K. yakıtların ve düzeneğin kendisine ait olduğunu söyledi.

4 adet bidon içerisinde toplamda 220 litre kaçak olduğu değerlendirilen akaryakıt ile elektrikli aktarma düzeneğine ekiplerce el konulurken, suç unsuru kaçak olduğu değerlendirilen yakıtların taşınmasında kullanılan 53 plaka sayılı araç trafik siciline şerh düşülmesi için muhafaza altına alındı.

 R. K.ve H. G. ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.rize’de-kacak-mazot-operasyonu-1.jpg

rize’de-kacak-mazot-operasyonu-2.jpg

A.N

YORUMLAR

  • 0 Yorum