Rize Çocuk Hakları Komite Üyelerinden Vali Yazıcı'ya Ziyaret

Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi üyeleri, "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü " nedeniyle, Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Rize Çocuk Hakları Komite Üyelerinden Vali Yazıcı'ya Ziyaret
21 Kasım 2015 - 16:12

Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi Başkanı Asu Albayrak ve komite üyesi çocuklar, "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü" nedeniyle Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

ÇOCUKLAR SEVGİYLE BÜYÜR

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yazıcı, "Devletimiz ve sivil toplum kuruluşları, çocuklarımızın daha mutlu, sağlıklı ve güvenli ortamlarda yetişmeleri, tehlike ve zararlı alışkanlıklardan koruyarak gelişmelerine ortam hazırlamakla görevlidir. Çocuklarına değer veren toplumların gelişmiş ülkeler olduğunu unutmamak gerekir.  Bizler kendi çocuğumuz için ne istiyorsak başka çocuklar için de aynısını istemeliyiz, çocukların ihtiyaçlarını ve haklarını önemsemeliyiz, çocuklar toplumun temeli ve geleceğin teminatıdır. Çocuk sevgiyle büyür ve içinde sevgi olan her şey mutluluğun kapılarını insana açar" dedi.

image-412.jpeg

ÇOCUKLARIMIZ BİRER HAZİNEDİR

Geleceğimizin çocuklara emanet olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları el birliğiyle hayata hazırlamalıyız. Çocuklarımız birer hazinedir. Çocuklarımıza hak ettikleri değeri vermemiz gerek. Çocuklarımızın en donanımlı şekilde yetişmeleri için hiçbir şeyi esirgemeden, ne gerekiyorsa yapacağız. Sağlıklı ve eğitimli yeni nesiller geleceğin mutlu Türkiye'sinin güvencesidir. Bu da ancak eğitimden geçmektedir. Biz de çocuklarımızın eğitimi için yola çıktık.  Bu duygu ve düşüncelerle herkesin Dünya Çocuk Hakları Günü'nü kutluyor, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, sevgi ve barış dolu bir yaşam diliyorum" şeklinde konuşmasını tamamladı.

Kendilerini kabul ettikleri için Vali Yazıcı'ya teşekkür eden Çocuk Hakları Komitesi üyeleri de çalışmaları hakkında Vali Yazıcı'ya bilgi verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum