Nike, İlk MVP Ödülü'nü Kazanan Durant'ı Kutluyor

Harika bir sezonun ardından Kevin Durant 2013-2014 MVP Ödülü'nü kazandı.

Nike, İlk MVP Ödülü'nü Kazanan Durant'ı Kutluyor
08 Mayıs 2014 - 07:20

Harika bir sezonun ardından Kevin Durant 2013-2014 MVP Ödülü'nü kazandı. Basketbolun üst seviyesinde ender bir grupta yer alan Kevin Durant, bir centilmenin alçak gönüllüğüyle bir savaşçının cesaretine sahip.

Kazandığı ödüller hız kesmeden gelirken – 2007 yılın kolej oyuncusu, 2008 yılın çaylağı, dört kez skor şampiyonu ve altın madalya–, Durant asla yorulmadan özverili çalışmasına devam ediyor.
Nike Basketball, Durant'ı kazandığı ilk MVP ödülünden dolayı kutluyor. Memleketi Seat Pleasant, Md.da düzenlenen KD VI global lansman etkinliği ile geçtiğimiz Haziran ayında başlayan özel sezonda Durant, ligin en değerli oyuncusu olarak adlandırılması ile muazzam bir başarıya imza attı.
Çarşamba akşamı Oklahoma City merkezinde özel ışık gösterisi eşliğinde Nike Basketball, yakında görücüye çıkacak sürpriz ayakkabı KD VI NIKEiD'in yanı sıra KD MVP T-shirt'ü de tanıtacak.
Yolculuğuna devam ederken kazandığı ödülleri artıran Kevin Durant, kendisini diğerlerinden ayırmayı ve oyunun en iyileri arasında anılmayı başardı bile.

YORUMLAR

  • 0 Yorum