Mustafa Denizli Trabzonspor'a doğru

Trabzonsporlu bazı yöneticilerin takımın başına getirmek için nabız yokladığı tecrübeli teknik adamın, Aralık’taki seçimi işaret ederek “Önce kongre yapılsın, hangi yönetimin geleceğini görelim. O zaman işi resmiyete dökeriz” dediği öğrenildi.

Mustafa Denizli Trabzonspor'a doğru
13 Kasım 2015 - 18:52 - Güncelleme: 13 Kasım 2015 - 19:26

Bordo-Mavili kulüpte hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Şota’nın ani istifası sonrası jet hızıyla teknik direktör arayışlarına başlayan Trabzonspor’da listenin başında yer alan ilk aday Mustafa Denizli... Özellikle başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak kongrede yeniden başkan seçilmesi halinde tecrübeli teknik adamı takımın başına getirmek istiyor... 

‘1-2 TAKVİYE İLE BÜYÜK İŞLER YAPARIZ’ 
Başkan Hacıosmanoğlu seçim öncesi çalışmalarını tam gaz sürdürürken, bazı yöneticiler Mustafa Denizli’yle dirsek teması kuruyor. Şu anda boşta olan ‘Kurt hocanın’ Fırtına’ya sıcak baktığı öğrenilirken, şimdilik aradaki tek engel Aralık’taki seçim... Trabzon’a seve seve gelebileceğini ve kongreden sonra görüşmeye hazır olduğunu belirten Denizli’nin, Bordo-Mavili yöneticilere, “‘Önce kongre yapılsın. Hangi yönetimin geleceğini görelim. Eğer yeniden seçilirseniz ya da seçilecek yönetim benimle çalışmak isterse o zaman işi resmiyete dökeriz. Trabzonspor’da iyi bir kadro var zaten. 1-2 takviye ile büyük işler yapılabilir” dediği öğrenildi.

‘AŞILMAYACAK SORUN YOK’ 
Şota’nın ayrılığının ardından kamuoyunda adı hemen Trabzonspor’la anılmaya başlanan Mustafa Denizli hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak dün bir açıklama yaptı. Katıldığı bir toplantıda Trabzonspor iddialarına yanıt veren tecrübeli hoca, “Önümüzdeki günlerde ne olacağını kimse bilemez. Yol haritamıza bakarız ve hayırlısıyla o olur. Trabzonspor’un görüntüsü şu anda çok iç açıcı değil. Yaşanan sıkıntılar var. Ama bunlar aşılmayacak sorunlar değil” dedi. Denizli’nin bu sözleri özellikle sosyal medyada “Trabzonspor’a gelmeye sıcak bakıyor” şeklinde yorumlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum