Moussa Hep Rize'ye Gol Atıyorsun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen İstanbul Gençlik Festivalinin açılış töreninin ardından, "Hedef 1 Milyon...

Moussa Hep Rize'ye Gol Atıyorsun!
05 Mayıs 2017 - 10:23 - Güncelleme: 05 Mayıs 2017 - 19:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, F.Bahçe'nin Yenikapı'daki 'Hedef 1 Milyon Üye' standını ziyaret etti. Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcularla bir süre sohbet eden Erdoğan, bu sezon Çaykur Rize'ye toplam 5 gol atan Senegalli yıldıza da takıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali'nin açılış töreninde, F.Bahçe'nin 'Hedef 1 Milyon Üye' standını ziyaret etti. Başkan Yıldırım ve futbolcularla sohbet eden Erdoğan ile Sow arasında sıcak diyaloglar yaşandı. Cumhurbaşkanı, Moussa Sow'a, "Moussa sen benim Rizeli olduğumu bilmiyor musun? Sürekli Rize'ye gol atıyorsun" diye takıldı. Senegalli yıldız ise, "Cumhurbaşkanım ben her maçta gol atmaya çalışıyorum ancak Rize'ye daha çok denk geliyor. Bu hafta da Beşiktaş'a atacağım" yanıtını verdi. Ziyarette bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, "Biz de bekliyoruz Beşiktaş'a gol atmanı" esprisini yaptı.

Sow'dan Bilal Erdoğan'a forma

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Fenerbahçe standını ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ile futbolcular Volkan Demirel ve Moussa Sow da hazır bulundu. Sow, Bilal Erdoğan'a, isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye etti.

img_5934.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum