Milletvekili Karal, Muhtarlarla ve Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, il genelinde görev yapan köy ve mahalle muhtarları ile basın mensuplarına bir iftar yemeği verdi.

Milletvekili Karal, Muhtarlarla ve Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu
24 Haziran 2017 - 09:00

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın ev sahipliğinde Yakamoz Restorantta düzenlenen iftar yemeğine Rize genelinde görev yapan köy ve mahalle muhtarları ile basın mensupları ve STK temsilcilerinin yanı sıra; Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Vali Erdoğan Bektaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Semih Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut, İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, teşkilat mensupları ve davetliler katıldı.

milletvekili-hasan-karal,-muhtarlarla-ve-basin-mensuplariyla-iftarda-bulustu-(5).jpg

Açılış konuşmasını ev sahibi olarak gerçekleştiren Rize Milletvekili Hasan Karal, kentte görev yapan muhtarların geleneksel devlet anlayışımızın nadide temsilcileri olduklarını ifade etti. Programın çeşitli nedenlerle bir araya gelemedikleri muhtarlarla kaynaşma ve dayanışma içinde olmak ve hasbihalde bulunmak olarak açıklayan Milletvekili Karal, “Birliğimizin, bu beraberliğimizin özelde Rizemize, genelde ülkemize ve tüm İslam ümmetine örneklik teşkil etmesini ümit ediyorum. Katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

hasan-karal-(1)-002.jpg

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş ise birlik ve beraberliğe muhtaç oldukları en kuvvetli en güçlü olmaları gereken bir dönemden geçmekte olduklarını ifade ederek, birlik ve beraberliklerini pekiştirmede önemli rol oynayan böylesine önemli bir programını düzenleyen Milletvekili Hasan Karal ve katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkürlerini iletti.

mustafa-erbas-001.jpg

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum