Mesut Yılmaz'dan CHP Adayı Köymen'e Destek !

CHP Rize Milletvekili Adayı Prof.Dr. Kemal Köymen, İstanbul'da ziyaret ettiği Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın desteğini alarak başladığı seçim çalışmalarına yarından itibaren hız veriyor...

Mesut Yılmaz'dan CHP Adayı Köymen'e Destek !
04 Ekim 2015 - 11:10

ANAP'tan üç dönem Rize Milletvekili olarak seçilmiş olan Ahmet Kabil ve 7 Haziran seçimlerinde CHP'nin Rize Milletvekili Adayı olan Kenan Bıyık'la birlikte Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ı ziyaret eden CHP Rize Milletvekili Adayı Prof.Dr. Kemal Köymen, "1 Kasım 2015 seçim çalışmalarına Rize’mizin değerli Başbakanı Sayın Mesut Yılmaz beyefendinin teveccühüyle başlamak istedim. Bu nedenle zatıâlilerini İstanbul’da Rize’mizin üç dönem ANAP milletvekili Sayın Ahmet Kabil beyefendi ve 7 Haziran 2015 seçimlerinde Rize CHP milletvekili adayı Sayın Kenan Bıyık beyle birlikte ziyaret ettim. Zatıâlilerine şükranlarımı sunuyorum." dedi.

ahmet-kabil-kemal-koymen-mesut-yilmaz-kenan-biyik-1.jpg

YARIN 13.00'DA KÜLTÜR MERKEZİNDEN START VERİLİYOR

CHP Adayı Köymen, 4 Ekim Pazar günü (yarın) saat 13.00'da, diğer adaylar Çetin Keçeli ve Ali Şahinler ile birlikte Rize Kültür Merkezindeki aday tanıtım toplantısıyla seçim çalışmalarına resmen başlıyor.

Aday değişimi vatandaşta heyecan uyandırırken, partililer, 38 yıl aradan sonra CHP'nin Rize'den milletvekili çıkaracağına inanıyor.

Haber: Deniz Varlı

YORUMLAR

  • 0 Yorum