Kaymakamı Yılmaz Başkanlığında Seçim Güvenlik Toplantısı Yapıldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin tüm yurt genelinde olacağı gibi, Ardeşen İlçesinde de huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi için Ardeşen Kaymakamlık Toplantı Salonunda ilgili bütün kurum ve partilerin katıldığı Seçim Güvenliği toplantısı yapıldı.

Kaymakamı Yılmaz Başkanlığında Seçim Güvenlik Toplantısı Yapıldı
18 Şubat 2019 - 14:20

Seçim Güvenliği toplantısı Ardeşen Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapıldı. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler ile Muhtarlıklar ve İhtiyar Heyeti Seçimi Seçim Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Kaymakam Emrah Yılmaz'ın Başkanlığında yapıldı. 

14-02-2019 Perşembe günü saat:14.00da Ardeşen İlçe Kaymakamlık Toplantı salonunda Kaymakam Emrah Yılmaz Başkanlığında yapılan toplantıya Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yıldırtan, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ayşenur Börklü, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü v. 3. Sınıf Emniyet Müdürü Kerem Güvener, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Tahsin Ocaklı, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, İYİ Parti Ardeşen lçe Başkanı Mehmet Zeki Demiroğlu, SP Ardeşen İlçe Başkanı Hamza Eksilmez ve BTP Ardeşen İlçe Başkanı Yusuf Reşit Beyazal katıldı.
 
İdari görevler açısından planlandığı şekilde ve Seçim Kurulu ile de koordinasyon sağlanmış olarak her şeyin devam edeceği konularının görüşüldüğü toplantıda, seçim mevzuatında yer alan ve Yüksek Seçim Kurulu'nun ilan ettiği bütün kurallar harfiyen uygulanacak kararı alındı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum