İzkizdere'de hasarlar gideriliyor

Yoğun yağışlar sonrası hasar tespitleri yapılmaya devam ediyor.

İzkizdere'de hasarlar gideriliyor
16 Kasım 2015 - 13:00 - Güncelleme: 16 Kasım 2015 - 21:38

Bölgede aşırı miktarda yağarak İkizdere ve Çamlıhemşin ilçelerinde meydana gelen heyelanların zararları onarılmaya çalışılıyor.

Yol mücadele ekiplerinin öncelikle kapalı bulunan yollarda çalışma yaptığını söyleyen İkizdere Kaymakamı H.İbrahim Kazar’yağmurun durmasıyla çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Mahalle yollarında Belediyemiz gurup ve köy yollarında İlçe Özel İdare ekiplerimiz sürekli arazide ve öncelik kapalı olan yolarlı açmakla devam ediyor. Rize-İkizdere karayolunda meydana gelen hasarları Karayolları yaptıracak. Suyun biraz daha çekilmesi bekleniyor. Sürücülerimizin dikkatli olmasını istiyoruz’ dedi.

İlçede Yeşilyurt Mahallesinde meydana gelen heyelanın yukarı mahalle ile olan irtibatı kopardığını söyleyen Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Cemal Kösoğlu’Mahallemizde fazla hasar olmadı ama yukarı mahalleye çıkan köprünün önüne büyük bir heyelan geldi. Yolda 4 gündür ulaşım yoktu.Sel sularının çekilmesini bekledi.İkizdere Belediyesinin mücadele ekipleri gelerek yolu bugün açmaya başladı’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum