Işıklı 60. yıl İlköğretim Okulu Kariyer Günleri Düzenledi.

Ardeşen'de eğitim ve öğretim veren Işıklı 60. yıl İlköğretim Okulu Müdürü ve Öğretmenlerince Kariyer Günleri düzenlendi. Etkinliğin ilk konuğu Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin oldu

Işıklı 60. yıl İlköğretim Okulu Kariyer Günleri Düzenledi.
12 Mart 2019 - 15:09

Ardeşen Işıklı 60.yıl ilköğretim okulu tarafından düzenlenen kariyer günlerine katılan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin bu kapsamda okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelip sorularına cevap verdi.



Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Kariye Günüye ilgili şunları kaydetti. " Hiçbir zaman ümitsizliğe ve umutsuzluğa kapılmayın. Kendinize inanın. Ülkemiz, vatanımız, bayrağımız ve dinimiz için çok çalışmalıyız. Bu yüzden kendinizi geliştirmeye ve yetiştirmeye devam edin. Kendinize hedefler oluşturun ve bu hedeflere ulaşmaya çalışın. Bizim kapılarımız ve gönüllerimiz her zaman sizlere açıktır. Sizler ilköğretim öğrencileri  olarak iyiliği kalbine koyarak yaşantısına uygulayan bir gençlik olmalısınız. Sizler kim var diye seslenildiğinde sağına ve soluna bakmadan ben varım diyen vatanını, bayrağını ve milletini seven bir gençlik olmalısınız" dedi.
 








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum