Formulaz 2019'un Beklenen Tarihi Belli Oldu

Rize'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesinde Her Yıl Düzenlenen '11. Redbull Formulaz Tahta Araba Yarışlarının' 2019 Tarihi Belli Oldu.

Formulaz 2019'un Beklenen Tarihi Belli Oldu
20 Haziran 2019 - 14:00

Formulaz Derneği Başkanı Murat Gül, Redbull ile Gerçekleştirdikleri Görüşmeler Neticesinde Karşılıklı Anlaşmaya Vardıklarını İfade Ederek, 'Redbull Formulaz Tahta Araba Yarışları'nın 17 Ağustos Cumartesi Günü Düzenleneceğini İfade Etti.

Formulaz Derneği Yönetim Kurulu ile Yaptıkları Toplantı Sonrası Açıklamalarda Bulunan Gül, "Yarışmamızın Ana Sponsorluğunu Yeniden Redbull Üstlenecek. Kurban Bayramı Tatiline Denk Gelen Yarışlarımıza Ülkemizin Dört Bir Yanından Katılımcı Bekliyoruz. " İfadelerini Kullandı.

http://www.ardesen.com/images/upload/3c5d74346a17eb919bb2b5a93b69b14d.png

BAYANLAR ETABI ve ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU ETABI OLACAK

Yarışma Formatının Yavaş Yavaş Oluşturulduğunu İfade Eden Gül, "Bu Yıl da Bayanların Yarışabileceği Bir Kategori Belirledik. Ayrıca, Bu Güne Kadar Şampiyonluk Yaşamış Olan İsimlerin Mücadele Edeceği Şampiyonlar Şampiyonu Etabımızla da Katılımcılarımıza Seyir Zevki Yüksek Yarışlar İzletmeye Çalışacağız." dedi.

BİR ÇOK ÜNLÜ İSMİ AĞIRLAYACAĞIZ

Geçmiş Yıllarda Olduğu Gibi Bu Yılda Yarışlara Ünlü İsimlerin Katılacağını Anımsatan Gül, "Redbull Sporcuları ile Çeşitli Spor Dallarında Şampiyonluklar Elde Etmiş  Sporcular ile Ünlü İsimlerde Yarışlarımıza Katılacak." dedi.

Gül, Katkıları için Tunca Halkına Başta Olmak Üzere, Tunca Belediyesi ve Başkanı Ahmet Naci Aytemiz'e, Formulaz Yönetim Kurulu Üyelerine ve Ardeşen'lilere Teşekkür Etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum