Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaymakam Güntepe'yi aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'nın evini bombaladığı, HDP'nin tehdit ettiği Beytüşşebap'ın Rizeli Kaymakamı Kadir Güntepe'yi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaymakam Güntepe'yi aradı
02 Ekim 2015 - 12:25

Şırnak'ın Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, saldırılardan sonra sokağa indi, terör saldırılarından mağdur olan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu, kurban kestirip, telefonla arayıp geçmiş olsun dileğinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, ilçede PKK'nın yola yerleştirdiği bombanın askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılması ve bir askerin şehit düşmesinin ardından yaşanan saldırının 'PKK'nın Beytüşşebap tuzağı' olduğunu açıkladı. HDP'li vekillerin sık sık hedef gösteriği Kaymakam Güntepe, saldırının ardından ilçe sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelerek, geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

image-020.jpeg

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, PKK'nın hain terör saldırılarına ve evinin bombalanmasına karşı ilçenin güvenliğini elden bırakmayınca HDP'li vekiller tarafından tehdit edilmişti. Önceki gün PKK terör örgütünün sivillere yönelik saldırılarını paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıkaran Güntepe, evine atılan bomba ve kurşun izlerinin yer aldığı kareleri deTwitter'dan paylaşmıştı. "Bu mu sizin barışınız! Bu mu insan hakları! Evime atılan bomba! Amaç ne! Hedef ne! Ya canım kızım burada olsaydı!" diyen Kaymakam Güntepe'yi HDP Milletvekili Ferhat Encü tehdit etmişti.

Encü'ye sosyal medyadan yanıt veren Güntepe "Bana bak vekil bozuntusu! Allah'tan başka kimseden korkum olsaydı bunları yayınlamazdım. O bombaların hesabını vereceksiniz!" ifadeleri ile cevap vermişti. Bu resti sonrasında PKK'lı trol hesaplar tarafından da ölüm ile tehdit edilen Kaymakam Güntepe bugün görev yaptığı Beytüşşebap sokaklarını dolaşıp, terör saldırılarından dolayı mağdur olan vatandaşlara geçmiş olsun dedi.

Bölgede yaşanan terörist saldırılara ilişkin tavrını açıkça ortaya koyan ve vatandaşların yanında olduğu mesajını sık sık duyuran Beytüşşebap Kaymakamı Güntepe, resmi Twiter hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.
İlçede yaptığı incelemenin fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe çarpıcı mesajlar da verdi.

image-022.jpeg

Kaymakam Güntepe, Beytüşşebap esnafı ile yaptığı görüşmenin fotoğraflarını twitter hesabından yayınlayıp şu mesajı verdi: "Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır İşittik ve itaat ettik! Semi'nâ ve ata'nâ." Beytüşşebap'ta halkın arasına çıkıp, geçmiş olsun diledik. halk terörden rahatsız! PKK ilçeyi harabeye çevirdi.
"İlçedeki herkesi şehit edeceklerdi"

İlçeye 400 teröristinde saldırdığını kaydeden Güntepe, PKK'nın Kandil'deki yöneticilerinden Murat Karayılan'ın, "Amacımız Beytüşşebap'ı bir gün elimizde tutmaktı. Bu tarz bir eylem ilkti" açıklamalarına dikkat çekerek, "Bu eylem basit bir terör saldırısı değil! Tuzak ne! Bu tarz bir eylem 'ilk'ti demek ne demek! İlçeyi 'bir' gün elde tutmak demek ne demek! Cevap 'asker, polis, kaymakam hakim, savcı herkesi şehit edip ilçeye paçavra dikmek' demek bu oyunu Allah'ın izniyle Beytüşşebap bozdu! Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu" dedi.

Güntepe ayrıca saldırıdan sağ kurtulunduğu için kurban kestiklerini de ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini aradığını açıklayan Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, "Telefonla bizleri arayarak "geçmiş olsun" dileklerini ileten Sayın Cumhurbaşkanımıza şahsım, kurumum ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum