Çay Festivali Yarışma ve Aktivitelerle Devam Ediyor

Çay Festivali Yarışma ve Aktivitelerle Devam Ediyor

Çay Festivali Yarışma ve Aktivitelerle Devam Ediyor
20 Ağustos 2016 - 15:29 - Güncelleme: 21 Ağustos 2016 - 00:16

Rize Belediyesi 8. Çay ve Yaz Sporları Festivali 19 Ağustos Cuma akşamı Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan demokrasi ve festival kortej yürüyüşünün ardından, Kültür ve Turizm, Gençlik ve Spor Bakanlıklarının katkıları, ÇAYKUR, TÜRKCELL, Ticaret Borsası, Çayeli Bakır İşletmeleri ve Cengiz İnşaat’ın sponsorluğunda tüm hızıyla devam ediyor.

8. Çay ve Yaz Sporları Festivali içerisinde yer alan spor etkinlikleri düzenlenen yarışmalarla her gün farklı bir organizasyonla sürüyor. Rize Belediyesi öncülüğünde bu yıl 8.’si düzenlenen Çay ve Yaz Sporları Festivali kapsamında Rize Olimpik Yüzme Havuzundan yüzme yarışı düzenlendi.

Festivale destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Rize Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yüzme yarışına 4 kulüp katıldı. 19 – 28 Ağustos 2016 tarihleri arasında 9 gün sürecek olan 8. Çay ve Yaz Sporları Festivali’nin 2. günü yapılan etkinlikler arasında yer alan yüzme yarışması oldukça heyecanlı geçti.

4 kulüp 93 bay ve bayan sporcunun katılımlarıyla gerçekleştirilen yarış sonunda dereceye giren sporculara Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya tarafından madalya ve hediyeleri takdim edildi.

 

 

 

 

 

,

Ç.Ö

YORUMLAR

  • 0 Yorum