Çağteks Gelinlik'ten İlkbahar Modelleri

Düğün sezonun başlamasıyla birlikte, bahar gelini olmak isteyenler tatlı bir telaş içine girdi.

Çağteks Gelinlik'ten İlkbahar Modelleri
08 Mayıs 2014 - 07:20

Düğün sezonun başlamasıyla birlikte, bahar gelini olmak isteyenler tatlı bir telaş içine girdi… Aylar öncesinden başlayan hazırlıkların en önemli detayı ise gelinlik seçimi. Çağteks Gelinlik, karar vermekte zorlanan ya da hayalindeki gelinliği bulamayanlara geniş koleksiyonu ile yardımcı oluyor.

40 yıllık deneyimi gelin adaylarının hayalindeki gelinliğe kavuşmasını sağlayan Çağteks Gelinlik, trendy çizgilerde hazırlanan 2014 koleksiyonunda birbirinden zarif modeller sunuyor. Dünya trendlerini yansıtan kesimler, gelin adayının istekleri doğrultusunda yapılan değişiklikler ile hayata geçiriliyor. Çağteks'in profesyonel ekibi tarafından, kişinin vücut yapısına, isteğine, zevkine, tarzına en uygun ve kişiye özel en şık gelinlik modeli hazırlanıyor.

Hala gelinliğini seçemeyenler için birkaç ipucu: Gelinleri adeta büyülü bir masal diyarına taşıyan ipek organzeler, uçuşan ipek tüller ve asil Fransız dantelleri bu sezonun gözdeleri. Kristal taşlar ise gelinin masumiyetine ışıltı katıyor. Kabarık etekler de ihtişam seven gelin adayları için ideal. Renklerde yine kırık beyaz ve ekrunun hakimiyeti sürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum