Başkan Gültekin Ardeşen İtfaiyesi İçin Müjde Verdi.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Merak Edilen İtfaiye birimi ve belediyenin gündeminde olan 2016 yılının sonu, 2017 yılının başında hayat bulacak olan 30 trilyonluk yatırım projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Gültekin Ardeşen İtfaiyesi İçin Müjde Verdi.
11 Eylül 2016 - 20:52 - Güncelleme: 11 Eylül 2016 - 21:55

Ardeşen İtfaiye biriminin oluşması için gereken en büyük adımlar atıldı, araç ve personel alımı yapıldı; İtfaiye araçlarından biri bayram öncesi diğerleri ise bayramdan sonra Ardeşen’de olacağının altını çizerken, personel alımıyla ilgilide üç devlet personelinin KPSS atamasının yapıldığını belirtirken 24 saat çalışacak olan itfaiye biriminin bayramdan sonra en geç üç ay içinde hizmet vermeye başlayacak müjdesini verdi.

Başkan Gültekin konuşmasına şöyle devam etti; “Ben bir belediye başkanı olarak dertliyim, neye dertliyim? Ardeşen’in işine dertliyim, çalışanına dertliyim, yapılacak her türlü iş için sorumluluk sahibiyim ve işlerin düzgün gitmesini isterim,  biz 60 aylığına seçildik 29 ay geride kaldı ve 31 ay daha hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Büyük ihalelerimizi yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Sahada çok yoğun işimiz olacak, derin deşarj, kanalizasyon, yeni sosyal tesisler, park alanları, çocuklarımız için oyun alanları, belediye düğün salonunun yıkımı ve yeni bir projenin uygulanması, yani yoğun bir gündemle karşı karşıyayız, bu işler bizleri sahada ciddi bir şekilde yoracaktır ve bu işleri sizlerle yapacağız, ben 2019 yılında yapılacak seçimlere de aday değilim sadece görev süremin bitişine kadar görevini laiğiyle yapmış bir belediye başkanı olarak çalışmaktayım ve Allah’ın izniyle çalışacağım, yarın genel merkez takdir eder şurada ol diye, onu o zaman değerlendiririz ancak şuan belediye başkanıyım ve görevim boyunca da Ardeşen için daha iyi ne yapabilirim diye çalışacağım.”diye konuştu.
Başkan Gültekin belediyeye işçi alımıyla ilgili ise, alt yapı ve üst yapı ile ilgili mühendis ve özellikle teknik eleman alımları yapılacağının müjdesini verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum