Başkan Avcı, Dağsu Mahallesindeki Yatırımları Yerinde İnceledi

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Merkeze bağlı Dağsu Mahallesindeki yatırımları yerinde inceledi.

Başkan Avcı, Dağsu Mahallesindeki Yatırımları Yerinde İnceledi
05 Aralık 2015 - 13:28 - Güncelleme: 05 Aralık 2015 - 17:57

Başkan Avcı, Dağsu Mahallesinde Dağbaşı Diyanet Merkezi Yolu çalışmaları ile ilgili projenin başlangıç aşamasından bugüne kadar geçirdiği süreçleri inceleyerek, Karayolları Şube Müdürü Ercan Çiçek ve Yüklenici firma Proje Şantiye Şefi Ali Adanur'dan projenin detayları hakkında bilgi aldı.

Şantiye Şefi ve Karayolları Şube Müdüründen proje detaylarını alan Avcı,  "Yol çalışması ile ilgili bir değerlendirme yapabilmek  ve mahallelinin meseleye vakıf olabilmesi için bugün burada sizlerle bir araya geldik. Bizim amacımız mahalleliyi mağdur etmeden projelerin takibini sağlamak, yüklenici firma, belediye ile koordineli bir şekilde vatandaşı mağdur etmeden çalışmalarını sürdürmeli ve bu proje en kısa sürede tamamlanmalıdır " dedi.

muhammed-avci-dagsu-mahallesindeki-yatirimlari-yerinde-inceledi2.jpg

Yüklenici firmanın verdiği bilgiler ışığında Mahalle Muhtarı Mustafa Toptan'dan mahallenin problemleri ve yol çalışması ile ilgili yaşanılan sorunları dinleyen Avcı, çözümü ile ilgili Karayolları Şube Müdürü Ercan Çiçek ve yüklenici firma mütahitinden bu projenin en hızlı şekilde tamamlanması  noktasında gerekli sözleri aldı.

İl Başkanı Avcı'ya Rize Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen, Karayolları Şube Müdürü Ercan Çiçek, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt eşlik etti.

muhammed-avci-dagsu-mahallesindeki-yatirimlari-yerinde-inceledi-1.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum