Başbakan Davutoğlu'ndan Yeşil Yol açıklaması

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuşma yaptı.

Başbakan Davutoğlu'ndan Yeşil Yol açıklaması
06 Ekim 2015 - 12:21

KARADENİZ'E HIZLI TRENAK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Ordu'da havalimanı açtık, Samsun ile Ordu'yu hava yolunda kardeş kıldık. Bu iki şehri hızlı tren hattıyla da demir yolunda da kardeş kılacağız. Hiç merak etmeyin Ankara-Samsun hızlı tren hattını da mutlaka yapacağız" dedi.  SAMSUN KARADENİZ'İN LOJİSTİK ÜSSÜ OLACAK"Samsun'u, gençlik alanı olduğu için sporda cazibe merkezi yapıyoruz. 2017'de 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarını burada yapacağız. Tarımsal sulama ve dere ıslahı çalışmalarını hızla devam ettireceğiz. Organize Sanayi Bölgesini daha da geliştirerek işlevsel hale getireceğiz. Tekkeköy Lojistik Merkezi ile Samsun'u Karadeniz'in lojistik üssü yapacağız.
YEŞİL YOL PROJESİBafra'da iş ve ihracat geliştirme merkezi kuruyoruz. Yeşil Yol Projesiyle Samsun'dan başlayıp Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize ve Artvin'e kadar yaylaları birleştireceğiz. Ordu'da havalimanı açtık, Samsun ile Ordu'yu hava yolunda kardeş kıldık. Bu iki şehri hızlı tren hattıyla da demir yolunda da kardeş kılacağız. Hiç merak etmeyin Ankara-Samsun hızlı tren hattını da mutlaka yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun."

YORUMLAR

  • 0 Yorum