Ardeşen Halk Oyunları Çalışmalara Başladı

Ardeşen Halk Eğitim Merkez Kurslarından biri olan ve Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü olarak desteklenen Halk Oyunları Kursu büyük ilgi görüyor. Kurs hocası Eray Akman yeni başarılar için çalışıyoruz diye konuştu.

Ardeşen Halk Oyunları Çalışmalara Başladı
09 Kasım 2018 - 10:24 - Güncelleme: 09 Kasım 2018 - 11:27

Ardeşen Belediyesi Halk Oyunları Ekibi yeni başarılar için halka kurmaya başladı. Antrenör Eray Akman yönetiminde Ardeşen Halk Eğitimi bünyesinde açılan kurs babında 1999 ve üzeri yaş gruplarında kız ve erkek öğrenci kayıtlarının sürdüğü Halk Oyunları Kursu yeni yeteneklere ev sahipliği yapan Ardeşen Belediye Spor Kulübü ile de ortak paydada çalışmalara hız verildi.

 

Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde çeşitli yarışmalarda dereceler elde eden deneyimli çalıştırıcı ve tulum ustası Eray Akman; Ardeşen Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan ve Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde şekillenen Halk Oyunları ekibinin 2018-2019 yılı içerisinde önemli başarılara imza atacağının altını çizdi. Akman; Geçmişte Ardeşen Belediyemizin bünyesi altında gittiğimiz birçok yarışmada çok önemli rakiplere karşı ilçemizi temsil ettik ve çeşitli başarılar elde ettik. Öyle ki Halk Oyunları ekibimiz KKTC de yapılan festivalde bile sahne alarak ilçe ve bölge kültürümüz olan Tulumu ve horonumuzu tanıtma imkânı bulduk. Bizlere bu imkanı sunan başta Belediye Başkanımız Hakan Gültekin beye, Ardeşen Halk Eğitim Müdürümüz Ertan Berberoğlu’na, Halk Oyunlarında ilçemizi temsil eden kız ve erkek öğrencilerimize, Öğrencilerimizin bağlı olduğu okul müdürlerine, öğretmenleri ve velilerimize çok teşekkür ederim. Diye konuştu.

















YORUMLAR

  • 0 Yorum