Ardeşen Gazeteciler Derneğine Ziyaret

Geçtiğimiz ay yeni ofisini açan Ardeşen Gazeteciler Derneğine hayırlı olsun ziyaretleri sürmekte.

Ardeşen Gazeteciler Derneğine Ziyaret
01 Şubat 2022 - 20:28 - Güncelleme: 01 Şubat 2022 - 22:39

Geçtiğimiz ay yeni ofisini açan Ardeşen Gazeteciler Derneğine hayırlı olsun ziyaretleri sürmekte.Ardeşe’de görev yapan basın mensuplarının bir çatı altında hizmet verdikleri derneğin yeni hizmet ofisinin açılışının ardından dernek başkanı Salih Navdar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri sürmekte.




Bu bağlamda Doğu Karadeniz Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Üyesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu dernek ofisini ziyarete ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular



Ardeşen Gazeteciler derneğinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi. Doğu Karadeniz Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Sayın Hakan Gültekin, Derneğimizi Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Temennilerinde Bulundu. Yoğun Programı Nedeniyle Açılışa Gelemediğini İfade Eden Gültekin, Ardeşen’de Görev Yapan Medya Mensuplarının Bir Çatı Altında Olmasından Dolayı Duyduğu Memnuniyeti Dile Getirerek Çalışmalarda Başarılar Diledi. Ziyaret Sonrası DOKAP Çalışmaları ve Yerel Gündeme İlişkin Sorularımızı Yanıtlayan DOKAP Başkanı Sayın Hakan Gültekin’e Teşekkür Ediyor, Hizmetlerinde Başarılar Diliyoruz.



Yine; Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Üyesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Sayın Kemal Şamlıoğlu’nu Bugün Derneğimizde Misafir Ettik. Şamlıoğlu İle Birlikte Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mecit Moral, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Zekeriya Bozkan, Sayın Zekeriya Döne Derneğimizi Ziyaret Ederek Gazeteci Meslektaşlarımıza Çalışmalarında Başarılar Diledi. Eğitim Camiamıza Verdikleri Başarıları Hizmetleri Dolayısıyla Doç. Dr. Sayın Kemal Şamlıoğlu’na Çalışmalarında Başarılar Dilerken, Nazik Ziyaretlerinden Ötürü Teşekkürlerimizi İletiyoruz.



Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa derneğe hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak; medya mensubu çalışanların işlerinin zorluğunun farkındayız, bizler idareci olarak halkın haber alma özgürlüğünü de gözeterek basın mensubu arkadaşlarımızla dirsek temasında olmalıyız.



Basın mensuplarının medya ve tanıtım açısından her daim biz idarecilerin vatandaşla olan iletişimi ve yapılan hizmetlerin tanıtımı için köprü vazifesi gördüklerinin bilincindeyiz.
Habercilik özellikle de bu coğrafyada yapılan işler arasında en zor olanı. Bu bağlamda dernek çatısı altında faaliyet yürüten tüm medya mensubu arkadaşlara kolaylıklar dilerim. Tekrardan yeni yeriniz hayırlı osun ifadelerine yer verdi.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum