Ardeşen Eğitimine Alt ve Üst Yapıda Tam Destek veriyor

Ardeşen’de eğitim öğretim veren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM)’de İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve iş adamları tarafından alt ve üst yapı çalışmaları doğrultusunda hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Ardeşen Eğitimine Alt ve Üst Yapıda Tam Destek veriyor
07 Aralık 2018 - 09:06

Ardeşen’de Eğitim Öğretim kurumlarına kırtasiye başka olmakla birlikte alt ve üst yapı desteği veren İlçe Belediyesi Ardeşen METEM’e beton ve futbol sahası için alt yapı desteği verirken, İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Spor Müdürlüğü de yapay çim saha yapımında okula tam destek veriyor. Öte yandan Ardeşen TSO Başkanı, Ardeşen Vakfı üyesi eğitim Gönültaş’ı İş Adami İsmail Kuyumcu’nun da Muhasebe sınıfının yapımını üstlenmesiyle birlikte Ardeşen MEREM adeta şantiyeye dönerek okulda köklü bir değişim başladı. 

Okul Müdürü Yusuf Melekoğlu Okulda paylaşan ve devam eden çalışmalar hakkında şu cümleleri kurdu; “Okul bahçesi Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye başkanımızın katkıları İle betonlanıyor, Kaçkar inşaatın katkılarıyla muhasebe zemin kaplaması yenileniyor, futbol sahası halı kaplanıyor kısaca okulumuz şantiyeye döndü katkısı olan herkese şahsım ve tüm paydaşlarım adına teşekkür ediyorum.”













 

YORUMLAR

  • 0 Yorum