Ardeşen'de Yoksula Yardım Haftası Unutulmadı

İçinde Bulunduğumuz Yoksullarla dayanışma haftası kapsamında Ardeşen Belediyesi başlatmış olduğu proje ile yine öne çıktı.

Ardeşen'de Yoksula Yardım Haftası Unutulmadı
23 Aralık 2017 - 09:36

İçinde Bulunduğumuz Yoksullarla dayanışma haftası kapsamında Ardeşen Belediyesi başlatmış olduğu proje ile yine öne çıktı.

 
 

İlçede ihtiyaçlı konumda olan ailelerin belirlenerek, kendilerine halı hazırda uzanan devlet elinin ve yardımlarının yanı sıra İlçe Belediyesi olarak bizler ne yapabiliriz konusunda evde yatalak, yardıma muhtaç, geçim darlığı ve eğitim sıkıntısı olan birçok aileye uzanma adına ilçe sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı kayıtlarından alınan öncelikli ihtiyaç sahipleri listesine göre birçok aileye Ardeşen Belediyesi tarafından gıda ve okul araç gereci yardımı yapıldı.

 
 

Yardım paketlerinin yerlerine ulaştırılması için zaman zaman Belediye Başkanı Hakan Gültekin’de mahalle muhtarlarıyla birlikte ihtiyaçlı ailelere ziyarette bulunarak bire bir hal ve hatırlarını sordu.

 
 

Konu ile ilgili Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin şunları kaydetti; “Temel kültürümüz bize sosyal hayatımızda huzurun, üretkenliğin ve dayanışmanın ancak “sevgi” ile mümkün olacağını vurguluyor. Sevgi ve iman terazinin iki kefesini dolduruyor. “Birbirinizi sevmedikçe gerçekten iman etmiş olamazsınız. İman etmedikçe de cennete giremezsiniz.” Hadisi şerifi yolumuzu aydınlatıyor. Dinde kardeş olmanın gereğine uygun davranış ve dayanışma erdemini yaygınlaştırmak asli görevimiz olmalıdır. Bu anlamda ihtiyaç sahibi aile ziyaretlerimizi her fırsatta sürdürmekteyiz. Unutulmamalıdır ki veren el alan elden daha hayırlıdır.” Diye konuştu.






YORUMLAR

  • 0 Yorum