Ardeşen'de Genç Girişimciler Kurulu Müşterek İstişare Toplantısı

Rize İli Oda/Borsa Genç Girişimciler Kurulu Müşterek İstişare Toplantısı, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ardeşen'de Genç Girişimciler Kurulu Müşterek İstişare Toplantısı
01 Şubat 2020 - 10:29

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya Ardeşen İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş ve Rize İli Oda/Borsa Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri katılım sağladı.


Ziyaret esnasında Ticaret ve Sanayi Odası’na üye olan ve Rize'nin her tarafından gelen Genç girişimciler ile tek tek tanışarak yaptıkları iş ve sektörleri hakkında sohbet ederek, Genç İş İnsanlarıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.


Kaymakam Alibeyoğlu ve Başkan Kuyumcu genç girişimciler kurulu üyeleri ile tek tek tanışarak, sektörleri ve çalışmaları hakkında sohbet etti. Buna ek olarak, Rize’ye ve bölgemize katma değer oluşturacak sosyal faaliyetler, girişimcilik için yapılabilecek çalışmalar ve şehrimize daha fazla değer katabilecek çalışmalar ile ilgili değerlendirilmeler yapıldı.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum