Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü Kick Box takımı Rize'de tarih yazdı

Rize gölge turnuvasında Ardeşen’i temsil eden Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet yürüten Kick Box Branşı sporcuları kendi kilolarında derece aldı

Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü Kick Box takımı Rize'de tarih yazdı
05 Şubat 2020 - 10:57

Rize Çayeli’de düzenlenen bölge turnuvasına katılan Ardeşen Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet yürüten Kick Box Branşı sporcularından Dilara Gürsoy 1., Tolga Yazıcı 2., Yılmaz Birinci ve Erdoğan Koloğlu 3. Oldu. Elde edilen başarı sonrası Kick Box hocası Gökhan Zorlu ve sporcular Belediye Başkanı Avni Kahya’yı makamında ziyaret etti.


Ziyaret ile ilgili Başkan Kahya şunları kaydetti; “Kick Box Rize Bölge Turnuvasında derece yapan sporcularımızı misafir ettik. 1 Şubat 2020 tarihlerinde düzenlenen Rize Bölge Kick Box turnuvasında Belediyemiz Spor Kulübü bünyesinde faaliyet yürüten Kick Box Branşı sporcularımızdan Dilara Gürsoy 1., Tolga Yazıcı 2., Yılmaz Birinci ve Erdoğan Koloğlu 3. Olmuşlardır. Elde edilen bu başarıdan olayı öncelikle Kick Box hocamız Gökhan Zorlu kardeşimizi ve emeği geçen tüm sporcularımızı bir kez daha tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum