Alim'den Belediye Başkan Aday Adaylığı Düşünen Teşkilat Mensuplarına Uyarı

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, yerel seçimler için teşkilat içinden aday olacakları uyardı. Alim “Teşkilatımızdan adaylık düşüncesinde olanların istişare etmeden herhangi bir adım atmamalarını özellikle istirham ediyorum” dedi.

Alim'den Belediye Başkan Aday Adaylığı Düşünen Teşkilat Mensuplarına Uyarı
05 Kasım 2018 - 08:22

AK Parti Rize İl Başkanlığı 101. İl Danışma Meclisi Toplantısı, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapıldı. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için teşkilat içinden aday olacakları uyararak, “Teşkilatımızdan adaylık düşüncesinde olanların istişare etmeden herhangi bir adım atmamalarını özellikle istirham ediyorum” dedi.

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Osman Aşkın Bak, İl Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

ak-parti-rize-il-baskanligi-101.-il-danisma-meclisi-toplantisi,-(11).jpg

İl Başkanı İshak Alim, toplantıda yaptığı konuşmada teşkilat içinden belediye başkan aday adayı olacaklara uyarıda bulunarak istişarede bulunulmadan istifa etmemelerini istedi.

Ak Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar ezberleri bozan, yapılamaz denilenleri yapan, milletine hizmetkar olmayı kendine görev edinen bir parti olduğunu kaydeden Alim, partideki en güçlü bağın üyelik bağın olduğunu ifade ederek yeni üyelikleri nasıl yapabileceklerinin çalışmasını yapmakla mükellef olduklarını vurguladıktan sonra, “Türlü badirelere rağmen kapatma davasından e-muhtıraya, FETÖ ve PKK teröründen gezi çapulcularına kadar, kanlı darbe girişiminden uluslararası saldırılara rağmen partimiz, teşkilatımız dik duruşundan, onurlu siyasi mücadelesinden hiçbir zaman ödün vermemiştir. Çünkü bizim siyasetimizin ana unsuru millete hizmet etmektir, bizim siyasetimizin ana unsuru mazlumun yanında olmak, zalime hakkı haykırmaktır. Bizim siyasetimizin ana unsuru siyasetin tek limanı ahlaktır düstürüdür.” dedi.

ak-parti-rize-il-baskanligi-101.-il-danisma-meclisi-toplantisi,-(10).jpg

İl Başkanı Alim, AK Parti teşkilatları için siyasetin ülkemize ve milletimize hizmet etmek yolunda bir bayrak yarışı olduğunu kaydederek, “Önümüzde Mart 2019 yerel seçimleri var. Aday adaylığı başvuruları belediye başkanlıklarımız için 5-12 Kasım arasında, meclis üyelikleri için 5 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında yapılacaktır. Teşkilatımızdan adaylık düşüncesinde olanların istişare etmeden herhangi bir adım atmamalarını özellikle istirham ediyorum. Bunu buradan tekrar belirtiyorum. Aday adayı olup ta aday olamayacak arkadaşlarımız şüphesiz olacaktır. Aday olacaklar da olmayacaklar da lütfen AK Partimize yaraşır bir şekilde birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Enerjimizi birbirimize değil, partimizi ve aile yapımızı güçlendirmek için hep birlikte harcamalıyız. İlimizde üye sayımız 90.000’dir. Her birimiz yeni bir üye yaparsak eder 180.000. İşte birlikte çalışmanın gücü budur” diye konuştu.

Alim konuşmasının sonunda Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve diğer teşkilat mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, eski teşkilat mensuplarıyla sıcak ilişkilerin devam edeceğini kaydetti.

ak-parti-rize-il-baskanligi-101.-il-danisma-meclisi-toplantisi,-(13).jpgak-parti-rize-il-baskanligi-101.-il-danisma-meclisi-toplantisi,-(14).jpgak-parti-rize-il-baskanligi-101.-il-danisma-meclisi-toplantisi,-(29)-001.jpgak-parti-rize-il-baskanligi-101.-il-danisma-meclisi-toplantisi,-(28).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum