Afrin Kahramanı Özel Harekatçılara Rize'de İftar Yemeği

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de gerçekleştirdiği “Zeytin Dalı Harekatı”na katılmak üzere Rize'den Afrin'e dualarla uğurlanan 22 Özel Harekat Polisinden 12’si kente döndü. Afrin kahramanı polisler için İl Emniyet Müdürlüğü iftar programı düzenledi.

Afrin Kahramanı Özel Harekatçılara Rize'de İftar Yemeği
25 Mayıs 2018 - 09:06

Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Suriye’nin Afrin Bölgesinde gerçekleştirilen “Zeytin Dalı Harekatı”na katılmak üzere Rize'den Afrin'e dualarla uğurlanan 22 Özel Harekat Polisinden görevini başarıyla tamamlayarak yurda dönüş yapan 12 personelin de aralarında bulunduğu iftar yemeğinde bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlediği iftarda Vali Bektaş, bölge durumu ve yürütülen operasyonel faaliyetler hakkında bilgi aldı.

İftar organizasyonu yapılan konuşmaların ve yenilen yemeğin ardından sona erdi.

rize-il-emniyet-mudurlug-upersoneli-afrin-kahramani-ozel-harekat-polislerine-iftar-yemegi-(1).jpgrize-il-emniyet-mudurlug-upersoneli-afrin-kahramani-ozel-harekat-polislerine-iftar-yemegi-(2).jpgrize-il-emniyet-mudurlug-upersoneli-afrin-kahramani-ozel-harekat-polislerine-iftar-yemegi-(3).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum