Iphone 8 geliyor!

Iphone 8 geliyor!

Iphone 8 geliyor!
28 Eylül 2016 - 19:28

Geçtiğimiz ay içerisinde iPhone 7'yi tanıtarak büyük yankı uyandıran Apple, bir yandan da iPhone 8 için çalışmalarına devam ediyor

Geçtiğimiz ay içerisinde iPhone 7'yi tanıtarak büyük yankı uyandıran Apple, bir yandan da iPhone 8 için çalışmalarına devam ediyor Bussinesinsider'da yer alan habere göre, iPhone 8'in donanımları için kritik çalışmalar Apple'ın İsrail'deki ofisinde sürdürülüyor. İsrail'deki ofiste çalışan Bir Apple personelinin ifadelerine dayandırılacan haberde, gelecek yıl radikal değişiklikler ile piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 8'in tasarımı İsrail'in Herzliya'daki ofisinde geliştiriliyor.

Hatta İsrail'deki ofiste  sadece iPhone 8 için değil Apple'ın diğer ürünleri için de mesai harcanıyor. İsrail'deki ekibin Apple'ın gelecek için planladığı ürünler üzerinde çalıştığı ve bu projelerin de iPhone 8 hakkında ipuçlarını içerildiği öğrenildi. Çok fazla bilgi paylaşmayan Apple çalışanı, yeni ipHone 8 için verdiği sınırlı bilgilerde, cihazın birçok özelliğinin iPhone 6s ve iPhone 7'den  farklı olacağını ifade etti. iPhone 7 lansmanı sonrası Apple, için geçmiş iPhone'lardan çok daha farklı ürün ortaya çıkaramadığı gerekçesiyle eleştirilmişti.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum