53. Kolordu Taraftar Grubundan Galatasaray'a Gönderme

Çaykur Rizespor taraftar gruplarından 53.Kolordu Tribün Grubu, Çaykur Rizespor’a 2-0 mağlup olmayı hazmedemeyen ve Kulüp Başkanı Hasan Kartal ile maçın hakemini hedef gösteren çirkin açıklamada bulunan Galatasaray Kulübune göndermede bulundu.

53. Kolordu Taraftar Grubundan Galatasaray'a Gönderme
16 Haziran 2020 - 11:12

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Pazar günü oynanan karşılaşmada şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ı evinde 2-0 mağlup etti. Şampiyonluk yolunda büyük yara alan ve Rize’de daha önceki maçlarda hakem faktörüyle maç kazanmaya alışan Galatasaray Kulübü ise bu kez arzuladığı hakem faktörünü elde edemeyince ve adil bir yönetimin olduğu karşılaşmada Çaykur Rizespor’a 2-0 mağlup olunca maçın hakemi ile Yeşil Mavililerin Kulüp Başkanı Hasan Kartal’ı hedef alan çirkin açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor taraftar gruplarından 53.Kolordu Tribün Grubu da Sarı Kırmızıların o açıklamalarına göndermede bulunarak, daha önce hakem faktörüyle kazandıkları maçları Sarı Kırmızılı camiaya hatırlattı.

“Galatasaray’dan alacağımız vardı onu aldık. Hak yerini buldu” başlığıyla yazılı açıklamada bulunan 53. Kolordu Taraftar Grubu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “2019-2020 Sezonunun 27. Haftasında sahamızda karşılaştığımız Galatasaray’ı üstün bir oyunla 2-0 mağlup eden Rizespor’umuz kutlar, başta oynadıkları güzel futbolla galibiyeti hak ederek kazanan futbolcularımız ve teknik hocamız Ünal Karaman olmak üzere teknik ekibimizi, Sayın Başkanımız Hasan Kartal’ı ve yöneticilerimizi tebrik ederiz.

Maç esnasında talihsiz pozisyonlar sonucunda sakatlanan Galatasaraylı futbolcular Fernando Muslera ve Florin Andone’ye geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, en kısa zamanda yeşil sahalara dönmelerini ümit ediyoruz. Hiçbir başarı futbolcu sağlığından daha değerli değildir.

Rakibimiz olan Galatasaray aldığı 2-0’lık mağlubiyetten sonra bu mağlubiyete kılıf uydurmak için artık gelenekselleşmiş maç sonu basın açıklamalarını yine gülerek okuduk. Daha önceki karşılaşmalarda Galatasaray’ın lehine verilen hakem kararlarına karşı alışık olan bu camia, gayet iyi ve adaletli yönetilen bu karşılaşmadan sonra aklı dengesinin karışmasını, şaşırmasını ve şuursuzlaşmasına bir noktada haklı görüyoruz.

Futbolcu sağlığının arkasına sığınarak kamuoyuna mağdur edebiyatı yapan bu camia geçen sezon Rize’de oynanan karşılaşmada yine talihsiz bir pozisyon sonucu sakatlanan Emre Akbaba’yı unutmuş maç sonucu zafer nidaları atmaktan kaçınmamıştı.

Karşılaşma hakemini ‘’cellat başı’’ ilan eden Galatasaray camiasına soruyoruz; geçen sezonki maçın hakemi Serkan Çınar’ı ne ilan etmiştiniz?

Her platformda Sayın Başkanımız Hasan Kartal’ı hedef alan ve sezon başında beri ‘’umarım Rize küme düşer’’ diyerek provokasyon yapan bu zatlar yani Galatasaraylı taraftar topluluklarının görmeden Sayın Başkanımız Hasan Kartal’ı suçlamaları ne kadar aciz bir camia olduklarının en net kanıtıdır.

Son olarak Galatasaray Spor Kulübü illa bir şeylerin takipçisi olmak istiyorsa geçen sezonun 32. Haftasında oynanan ve Serkan Çınar’ın yönettiği Rizespor-Galatasaray karşılaşmasından başlayabilir. Kazandığı şaibeli şampiyonluğun takipçisi olabilir. Rizespor Galatasaray a bir kez daha çelme taktı. Rizespor Galatasaray ile sahasında oynadığı son 8 maçın 6’sında 2 galibiyet 4 beraberlik almıştır. Rizespor bir kez daha rahat kazandı.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum