Çırakoğlu yetkililere seslendi

Gelişim Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çırakoğlu yaşanan felaket sonrası basın açıklaması yaptı.

Çırakoğlu yetkililere seslendi
25 Ağustos 2015 - 14:21 - Güncelleme: 25 Ağustos 2015 - 21:01

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan aşırı yağışlar sonucu sel felaketi ile ilgili bir başsağlığı mesajıda Gelişim Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çırakoğlu'ndan.

Çırakoğlu yaşanan felaket ile ilgili şu açıklamayı yaptı.

''Sel nedeniyle Hopa, Arhavi, Borçka, Kemalpaşa’da yakınlarını kaybeden tüm vatandaşlarımızın başı sağolsun. Yaşanan sel felaketi sonucu Artvin ve Rize ilinde zarar gören tüm vatandaşlarımıza Gelişim Şirketler Grubu olarak destek vereceğimizi ve her daim onların yanında olacağımızı beyan ederiz.

Yaşanan elim doğa olayı sonucu yaraların hızlıca sarılabilmesi için, bir an önce zarar ziyan tespit çalışmalarının yapılarak bölgemizdeki afetten zarar gören vatandaşlarımızın zararlarının karşılanmasını devletimizden bekliyoruz. Ayrıca bölgede zarar gören esnaf çiftçi ve vatandaşlarımızın , gerek esnaf kefalet odalarından gerekse bankalar aracılığı ile aldığı kredi borçlarının faizsiz 12 ay uzatılmasını, faizlerin devlet tarafından karşılanmasını talep ediyoruz. Gelişim Şirketler Grubu olarak bu işin takipçisi olacağımız tüm kamuoyuna saygıyla duyrulur. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz''

 

LazHaber53.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum