Vali Çeber'den Özel Eğitim Öğrencisine Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Rize Valisi Kemal Çeber, İstiklal İlkokulunu ziyaret etti ve ‘Özel Eğitim 4. Sınıf’ öğrencisi Yusuf Delihasan’a doğum günü sürprizi yaptı.

Vali Çeber'den Özel Eğitim Öğrencisine Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
18 Ocak 2019 - 08:40

Rize Valisi Kemal Çeber, İstiklal İlkokulunu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Çeber, ayrıca ‘Özel Eğitim 4. Sınıfı’ öğrencisi Yusuf Delihasan için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasına katılarak, Yusuf’a pasta ikramında bulundu.

Vali Çeber, İstiklal İlkokulundaki programının ilk bölümünde sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle gelecek planları hakkında sohbet etti. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Vali Çeber, öğretmenlerin çok kutsal bir görevi ifa ettiklerini belirterek; “ Burada eğitim gören bütün öğrenciler bizlere emanet. Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırarak, teknolojiyi gerekli koşullarda ve verimli bir şekilde kullanmayı da öğretmeliyiz. Bunun dışında çeşitli aktiviteler ile öğrencilerimizi hayata hazırlamalı, istenmeyen alışkanlıklardan da uzak tutmalıyız. Bunu çok önemsiyorum” şeklinde konuştu ve icra ettikleri kutsal görevden dolayı bütün öğretmenlere teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

rize-valisi-kemal-ceber,-istiklal-ilkokulunu-ziyaret-etti-ve-‘ozel-egitim-4.-sinif’-ogrencisi-yusuf-delihasan’a-dogum-gunu-surprizi-yapti-(2).jpg

Vali Çeber, İstiklal İlkokulundaki programının son bölümünde ‘Özel Eğitim 4. Sınıfı’ öğrencisi Yusuf Delihasan için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasına katıldı ve Yusuf’a kendi elleri ile pasta ikramında bulundu. Yusuf ‘un mutluluğunun gözlerinde okunduğu sürpriz yaş günü kutlaması esnasında Vali Çeber, Yusuf’a ve sınıftaki diğer öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

İstiklal İlkokulundaki program esnasında; İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altıntaş, Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Esra Alemdar ve diğer yetkililer de Vali Çeber’e eşlik etti.

rize-valisi-kemal-ceber,-istiklal-ilkokulunu-ziyaret-etti-ve-‘ozel-egitim-4.-sinif’-ogrencisi-yusuf-delihasan’a-dogum-gunu-surprizi-yapti-(3).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-istiklal-ilkokulunu-ziyaret-etti-ve-‘ozel-egitim-4.-sinif’-ogrencisi-yusuf-delihasan’a-dogum-gunu-surprizi-yapti-(4).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-istiklal-ilkokulunu-ziyaret-etti-ve-‘ozel-egitim-4.-sinif’-ogrencisi-yusuf-delihasan’a-dogum-gunu-surprizi-yapti-(5).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-istiklal-ilkokulunu-ziyaret-etti-ve-‘ozel-egitim-4.-sinif’-ogrencisi-yusuf-delihasan’a-dogum-gunu-surprizi-yapti-(6).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-istiklal-ilkokulunu-ziyaret-etti-ve-‘ozel-egitim-4.-sinif’-ogrencisi-yusuf-delihasan’a-dogum-gunu-surprizi-yapti-(7).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-istiklal-ilkokulunu-ziyaret-etti-ve-‘ozel-egitim-4.-sinif’-ogrencisi-yusuf-delihasan’a-dogum-gunu-surprizi-yapti-(1).jpgrize-valisi-kemal-ceber,-istiklal-ilkokulunu-ziyaret-etti-ve-‘ozel-egitim-4.-sinif’-ogrencisi-yusuf-delihasan’a-dogum-gunu-surprizi-yapti-(8).jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum