Türkiye Rafting Federasyonu Ardeşen'de

Ardeşen Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde 13 - 15 Aralık 2019 tarihleri arasında bölgede konaklayacak olan Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu A Takımı Rafting sporu, turizme yansıması, antrenör ve sporcu yetiştirme kampları hakkında istişarelerde bulunarak, bölgede bu sporla ilgili etüt çalışması yürütme adına Rize'nin Ardeşen İlçesine geldi.

Türkiye Rafting Federasyonu Ardeşen'de
14 Aralık 2019 - 10:52

Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlunu ziyaret eden heyet daha sonra Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahyayı makamında ziyaret etti. Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı, Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı, ve AS Başkan Erol Ökten, Beyoğlu Eski Belediye Başkanı, 22,23 ve 24. Dönem Millet Vekili, RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Bayraktar, 23 ve 24. Dönem Millet Vekili, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Orhan, Tunceli Valisi ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Sonel, Milletvekili Danışmanı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Kahramantürk, Gazeteci Yazar ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar İçen, İş Adamı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özer, Rize Spor İl Müdürü ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çelik, Menajer, Tv Programcısı ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cihangir Güner, Van Spor İl Müdürü ve Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat İnanç Rafting ve Turizm Çalıştayı için Ardeşene geldi.

Başkan Kahya Ziyaretle ilgili şunları kaydetti; "13-15 Aralık tarihlerinde Belediyemiz ev sahipliğinde İlçemizde yapılacak olan Türkiye Rafting Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı öncesinde,  Federasyonumuzun çok kıymetli yönetim kurulu üyelerini Halka Hizmet Makamımızda; İlçe Kaymakamımız Ufuk Özen ALİBEYOĞLU, Belediye Başkan Yardımcım Y. Kenan HATİPOĞLU, ARBELSAN AŞ Müdürümüz Numan BALCAN ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Ali Osman ÖNÇIRAK ile karşıladık.

Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Federasyon Başkanımız Fikret YARDIMCI'ya, Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanımız Gülşen ORHAN Hanımefendiye, RTEÜ Geliştirme Vakfı Başkanımız Nusret BAYRAKTAR'a, Tunceli Valimiz Tuncay SONEL'e, Vakıflar Genel Müdür Yardımcımız Erol ÖKTEN'e, Gazeteci Yazar Yaşar İÇEN Hnımefendiye,  Milletvekili Danışmanımız Hamza KAHRAMANTÜRK'e, Gençlik ve Spor Rize İl Müdürümüz Mustafa ÇELİK'e,  Gençlik ve Spor Van İl Müdürümüz Nevzat İNANÇ'a, Gençlik ve Spor Van Bahçesaray İlçe Müdürümüz Affan ORHAN'a teşekkür eder yarın yapılacak olan Türkiye Rafting Federasyon Toplantısının şimdiden hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan Niyaz ederim." Dedi.













 

YORUMLAR

  • 0 Yorum