Türkiye Rafting Federasyonu 2020 Yılı Faaliyetleri İçin Toplandı

Türk Raftingi 2020 yılında nerede olacak? Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı başkanlığında toplanan Rafting teknik kurulu 2020 faaliyetlerini değerlendirerek başarı çıtasını belirledi.

Türkiye Rafting Federasyonu 2020 Yılı Faaliyetleri İçin Toplandı
22 Aralık 2019 - 10:29

Türkiye Rafting Federasyonu Teknik Kurul toplantısında 2020 yılı faaliyetler, Rafting Teknik Kurulu, Okul Sporları ve Raftingin geleceği masaya yatırıldı.


Ankara'da yapılan toplantıda Avrupa ve Dünya Şampiyonları, Türkiye Rafting Şampiyonaları, Türkiye, Okul Sporları Şampiyonaları, Milli Takım Kampları, Nehir Keşifleri, Usta Bot Rafting Eğitimleri, Aday Hakem Seminerleri, Rafting Hakem Çalıştayı, Yönetim Kurulu Toplantıları, İl Temsilcileri Toplantısı, Kurullar Toplantıları, Yapay Parkur Çalışmaları, Kademe Antrenörlük Kursları, Seminerler, Yurt İçi ve Yurt Dışı Şampiyona Toplantılarının ele alındığı çalıştay Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı Başkanlığında başladı.



Toplantı; Avrupa ve Dünya Şampiyonaları, yıl boyu yapılacak yarışlar, yeni teknik kurul ve yönetim, yurt içinde yapılacak olan yarışlar, milli kamp, eğitim kurullar toplantısı, milli takım kampları, okul sporları kapsamında yapılacak olan yarışlar konuşuldu.














 

YORUMLAR

  • 0 Yorum