Şota, Gürcü Siyasetçilerin Spor Bakanlığı Teklifini Kabul Etmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ülkesinin siyasetçilerinden gelen spor bakanlığı teklifini reddetti.

Şota, Gürcü Siyasetçilerin Spor Bakanlığı Teklifini Kabul Etmedi
19 Eylül 2015 - 09:18

Türkiye onu sadece futbolculuktaki başarısı ve teknik direktörlükteki becerisi nedeniyle sevmiyor... Sempatik kişiliği, esprileri, hazır cevapları ve neşeli halleri onu diğer teknik adamlardan farklı kılıyor. Uzun yıllar önce geldiği Türkiye'de zamanla bizden biri olanŞota Arveladze, şimdilerde ise adeta bir fenomen. Gürcü hocanın komik videoları izlenme rekorları kırarken, yapımcılar da bu cevheri görmezden gelmedi!

"ZAMANIM YOK" DEDİ VE GERİ ÇEVİRDİ

Reklam filminde rol alan Şota, oyunculukta da yeteneklerini sergiledi. Bir anda sanat camiasının gözdesi haline gelen Gürcü hocaya sinema filmi için başrol teklif edildi. Ancak Şota zamanı olmadığı gerekçesi ile bu teklifi geri çevirdi.

SEÇİM PROPAGANDASI!

Şota'nın peşinden sadece yapımcılar da koşmuyor... Gürcistanlı siyasetçiler de da başarılı hocanın peşini bırakmıyor. Gürcü futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Şota'ya spor bakanlığı teklif edildi. Seçimler öncesi kendisine yapılan bu anlamlı teklifi geri çeviren Şota, siyasete atılmak istemediğini, yurt dışında takım çalıştırıp ülkesine bu şekilde hizmet etmeyi planladığını iletti.

Öte yandan Şota'nın ağabeyi Revaz da Gürcistan Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olurken, ikizi Arçil de federasyonda çeşitli görevlerde yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum