Sokak Hayvanları İçin Kendi Evlerinde Sıcak Aş Hazırladılar.

AK Parti Ardeşen Kadın Kollarından sosyal içerikli etkinlik. Ardeşen’de bir grup ev kadını ve hayvan severler evlerinde aş pişirerek mevsim dolayısıyla soğuyan havalarda dışarıda yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına verdi.

Sokak Hayvanları İçin Kendi Evlerinde Sıcak Aş Hazırladılar.
23 Ocak 2021 - 11:26

Ardeşen’de sosyal içerikli bir etkinlik düzenleyen AK Paarti Ardeşen Kadın Kolları pandemi ve içinde bulunduğumuz kış ayı dolayısıyla sokaklarda aç kalan hayvanları unutmayın onlara bir tas yemek ve su verin sloganıyla sokak hayvanları için gönüllere dokunan bir faaliyet başlattı.
Kış aylarında ve özelliklede pandemi döneminde yiyecek bulamayan sokak hayvanlarını besleme adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten AK Parti Ardeşen Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevim Okutan; Kadın Kolları üyelerimiz ile birlikte kendi evlerimizde hazırladığımız yemekleri sokak hayvanlarıyla buluşturma ve onları besleme adına bir etkinlik düzenledik. Bu ve benzer faaliyetlerimiz periyodik aralıklarla devam edecek diyen Okutan; Toplumun sosyal duyarlılığını arttırma adına sokakta bakıma muhtaç hayvanlara Ardeşen İlçe Belediyemiz güzel bir yatırımla destek vermekte. Bu bağlamda başta Belediye Başkanımız Avni Kahya beyi ve bu bakım evinin inşaasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Ardeşen her daim sokak hayvanları için güzel işler yapmış ve yapmaya da devam etmektedir. Bu bağlamda kendisi AK Parti Ardeşen Kadın Kollarımızda Yönetim Kurulu üyesi olan Vesile Şahinkovan hayvanlara olan sevgisi ve yardım severliğiyle tanınmaktadır. Bu konuda kendisi gibi bizleri de motive ederek bu güzel kampanyayı başlatmamızda vesile oldu kendisine ve tüm ekibe teşekkür ederim. Şeklinde konuştu.

Kıymetli vatandaşlarımız “Gittiğimiz yerlerde bulunan sokak hayvanlarını beslemeyi ihmal etmeyelim” hele ki pandemi döneminde.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum