Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Adına Türkiye Şampiyonası Düzenleniyor

Türkiye Akarsu Kanosu Türkiye Şampiyonası 9-10 Mart 2019 tarihlerinde Rize'nin Ardeşen ilçesinde Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi adına düzenlenecek.

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Adına Türkiye Şampiyonası Düzenleniyor
08 Mart 2019 - 08:01

Türkiye Kano Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan Akarsu Kano Slalom Kupası yarışları Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi adına düzenlenecek.

09-10 Mart 2019 tarihlerinde Ardeşen Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Parkurunda yapılacak Akarsu Kano Slalom Kupası yarışmaları 10 ilden 80'e yakın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilecek.

Yarışma ile ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “Kano Federasyonumuzun faaliyet programı çerçevesinde ilimizde yapılacak şampiyona Federasyon Başkanımız Sayın Alper Kabakçı’nın teklifi ile sporun ve sporcunun dostu aynı zamanda gönül adamı hepimizin örnek aldığı bir yönetici olan Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi adına düzenlenecek bu anlamı organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük bir onur duymaktayız. Bu turnuvanın bizler için ayrı bir önemi var bu vesile ile başta şehidimiz Altuğ Verdi olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan şehadet makamına eren tüm şehitlerimize yüce Allahtan Rahmet diliyorum.” dedi.

Akarsu Kano Slalom Kupası yarışmalarında dereceye giren sporcular Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum