Sahile yeni yürüyüş ve bisiklet yolu onaylandı

Ankara’da temaslarda olan Belediye Başkanı Avni Kahya ve Beraberinde AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi ve Başkan Yardımcısı Y. Kenan Hatipoğlu burada yaptıkları ziyaretler neticesinde İlçeye yeni yatırımlar için söz aldı.

Sahile yeni yürüyüş ve bisiklet yolu onaylandı
24 Mart 2022 - 17:55 - Güncelleme: 25 Mart 2022 - 09:00

Ardeşen Belediyesi tarafından servis edilen haberde sahil şeridinde sosyal ve sportif donatı alanları, yaya ve bisiklet yolları ile dinlenme alanlarının yatırım sözünün alındığı belirtildi.Ankara’da temaslarda olan Belediye Başkanı Avni Kahya ve Beraberinde AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi ve Başkan Yardımcısı Y. Kenan Hatipoğlu burada yaptıkları ziyaretler neticesinde İlçeye yeni yatırımlar için söz aldı.

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, İlçe Başkanı Mustafa Terzi ve Belediye Başkan Yardımcısı Y. Kenan Hatipoğlu’nun Ankara ziyaretinde bakan ve genel müdür nezdinde bir çok ziyaret yapıldığı ve bu ziyaretler neticesinde ilçeye yatırımlar geleceği müjdesi verilmişti.

Konuyla ilgili Ardeşen Belediyesinden yapılan açıklamada şunalar değinildi;  “İlçemiz için yeni spor ve sosyal donatı alanları oluşturuyoruz. Yaya, yürüyüş, koşu, bisiklet yolu ve dinlenme alanlarının yer aldığı sahil projesi ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Kıymetli vekillerimize destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Denildi.
Haber: Murat UÇKAN


YORUMLAR

  • 0 Yorum