Saadet Partisi Seçim Karargah Başkanı Aydın Rize'ye Geliyor

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve önümüzdeki Mahalli İdareler Seçiminde Genel Merkez Seçim Karargah Başkanlığı görevine getirilen Saadet Partisi Eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın Rize’ye geliyor.

Saadet Partisi Seçim Karargah Başkanı Aydın Rize'ye Geliyor
24 Ekim 2018 - 10:14 - Güncelleme: 24 Ekim 2018 - 11:15

Son beş yıldır Rize’nin belediyecilik açısından büyük bir kayıptan başka bir şey görünmediğini belirten Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, "Milli Görüş belediyeciliğinin ne olduğunu yeniden hatırlatacağız" dedi. Kaçar, ayrıca, yapılacak olan il divan toplantısının halka açık olduğunu, dileyen vatandaşlarımızın da katılabileceğini belirtti.

26 Ekim Cuma akşamı, Saat 19:30’da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı Ekim Ayı İl Divan Toplantısı’na doğrudan Genel Merkez Seçim Karargah Başkanı’nın katılacak olması kulislerde aday açıklanır mı sorularının yankılanmasına neden oldu.

2009’da Kenan Yıldırım ile Kalkandere Belediyesi’ni kazanan ve Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ile Rize Belediye Seçiminde %22.5 oy alan Saadet Partisi’nin 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçiminde sürpriz adaylarıyla Rize’de oldukça iddialı olduğu söyleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum